Hun sagde ja: Sigurd Barrett skal giftes

Musikeren Sigurd Barrett har friet til sin 24 år yngre kæreste

Sigurd Barrett og Heidrun Petersen bliver ægtefolk til sommer. Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Sigurd Barrett og Heidrun Petersen bliver ægtefolk til sommer. Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Sigurd Barrett er en glad mand.

Den 51-årige musiker og entertainer har friet til sin 27-årige kæreste Heidrun Petersen, som han har dannet par med i tre år.

Frieriet foregik på den lille ø Nekselø, og brylluppet skal stå næste sommer.

Det skriver Se og Hør.

Til Ekstra Bladet uddyber Barrett, at han mener, tiden var den rette.

- Jeg var nået til et punkt, hvor jeg synes, at vi har haft vores prøvetid, og jeg nu er klar til det. Jeg elsker hende højt, og hun elsker mig, og så må man også ligesom gøre det, siger Barrett til Ekstra Bladet.

Barrett, der især blev kendt for børneprogrammet 'Sigurds Bjørnetime', besluttede sig for at fri til Heidrun Petersen bare 14 dage før, han gjorde alvor af planerne.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sigurd Barrett ses her med sin datter Ellinor i 2007. Foto: Bjørn Stig Hansen/Ritzau Scanpix
Sigurd Barrett ses her med sin datter Ellinor i 2007. Foto: Bjørn Stig Hansen/Ritzau Scanpix

Sigurds storfamilie til cirkus-premiere. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Sigurd Barrett: Ikke planer om flere børn

Kæmpe fest på Færøerne
Brylluppet kommer med al sandsynlighed til at blive afholdt på Færøerne, hvor Heidrun Petersen oprindeligt kommer fra, men intet er helt fastlagt endnu.

- Pilen peger nok på Færøerne - blandt andet fordi Heidrun har ældre bedsteforældre, som ikke kan rejse så meget. Derudover er det en måde at vise alle gæsterne det sted, hun kommer fra.

Parret har i øjeblikket ikke planer om børn. Sigurd Barrett har da også fem af slagsen i alderen 12-23 år i forvejen fra sit tidligere ægteskab. Parret blev skilt i 2011.

- Vi har ikke snakket om børn endnu. Det må komme i det tempo, som det kan. Det med at fri og gifte sig er et godt skridt. Så må vi tage det med børn senere, konstaterer han.

Heidrun Petersen og Sigurd Barrett et det nye kærestepar i dansk showbiz. Foto: Bjørn Jakobsen Danske kendte Sigurd Barrett: Børnene vilde med min unge kæreste