Husker du ManBand? Her er de i dag

Blachmans mandegruppe vandt stor folkelig opbakning i sidste års X Factor. Og de har ikke været en døgnflue

ManBand har ikke fortrudt, at de stillede op i 'X Factor'. De har haft job hver weekend, siden de røg ud af programmet. (Foto: Henrik Hildebrandt)
ManBand har ikke fortrudt, at de stillede op i 'X Factor'. De har haft job hver weekend, siden de røg ud af programmet. (Foto: Henrik Hildebrandt)

De røg ud lige før finalen, men allerede to dage efter havde ManBand deres første job. Og faktisk har de spillet hver weekend lige siden 'X Factor'.

- Vi har sprængt rammerne for, hvad DR havde forudset for deres deltagere - det har de i hvert fald fortalt os, siger Ole Johansson til Ekstra Bladet.

ManBand røg ud af 'X Factor' fredag aften. (Foto: Mogens Flindt) TV TV: ManBand: Vi røg ud med et brag

Det var ikke kun Lina og Jespers munde der mødtes. Næserne klaskede også sammen. (Foto: Mogens Flindt) TV Lina kunne ikke styre sig: Smækkys til ManBand

Åbnet festival
Og det er klart, at nogle job har været sjovere end andre. Jesper Lohmann husker især, da de skulle spille til Køernes Dag i Vojens - den årlige begivenhed, hvor de økologiske køer kommer på græs.

- Der var måske 3500 mennesker, så det var en virkelig fed oplevelse, siger Jesper Lohmann og Ole Johansson er helt enig:

- Ja, vi troede, der ville være 12-15 mennesker, men da vi kom op over en bakke, var der fyldt med mennesker – det mindede nærmest om Roskilde Festival. Det var fantastisk sjovt.

TV ManBand skifter sang i sidste øjeblik

ManBand elsker dagens karikaturtegning, men er lidt usikre på, hvordan det fungerer med mikrofonerne. (Foto: Morten Ingemann) TV ManBand: (K)ærlig karikatur

Udover de mindre spillejob og storcentrene har ManBand gæstet Ringe festival og sågar åbnet Langelands festivalen. Efter disse to job henvendte RW productions and Management, og ManBand skrev deres egen kontrakt.

Dennis er frontfigur
Der er ingen tvivl om, at Dennis Krohn, der er gruppens yngste medlem, gjorde sig særligt bemærket i sidste års 'X Factor', da optrådte i utroligt nedringede skjorter. Og ManBand afslører da også, at Blachman faktisk arbejdede hen mod, at Dennis Krohn skulle være ManBands frontfigur.

- Det er stadig meget Dennis’ drøm. Alle kan huske Dennis – det er Dennis, der er ManBand udadtil, fortæller Ole Johansson.

Dennnis Krohn åbnede i går til 'X Factor'-koncert helt op for skjorten. (Foto: Mogens Flindt) TV Så skete det endelig: ManBand smed skjorten

Både han og Jesper Lohmann har været uhyggeligt skræmte over, hvor stor sexappeal han har.

- 50 procent af de kvindelige fans kan bedst lide Dennis, 40 procent kan lide Ole, og de sidste 10 procent kan lide Jesper, der nogle gange hedder Jan, siger Ole drilsk.

I dag arbejder de tre herrer på et folk-projekt, hvor de skriver deres eget musik og egne tekster.

ManBand lavede flere fejl på scenen fredag aften og var derfor sikre på, at de ville komme i farezonen. Men seerne stemte dem sikkert videre. (Foto: Mogens Flindt) TV TV: ManBand: Blachman bestemmer hvor frække vi må være