'Hvorfor klapper du ikke?': Bubber svinede handicappet til

Niels Christian Meyer alias 'Bubber' var ude på dybt vand, da han som ung skulle varme publikum op

Bubber havde et job som publikumsopvarmer, inden han blev kendt på TV. Her dummede han sig på scenen. Foto: Jakob Jørgensen
Bubber havde et job som publikumsopvarmer, inden han blev kendt på TV. Her dummede han sig på scenen. Foto: Jakob Jørgensen

Det er ikke altid nemt at gejle et publikum op inden et show.

Det måtte Bubber indse, da han i sin tid som publikumsopvarmer tilbage i 1980'erne havde en yderst pinlig dag på jobbet.

Bubber fortæller, at episoden var en af de første hændelser, hvor han kom rigtig på glatis.

- Det var en af mine første oplevelser i modgang, fordi jeg var meget ung i gamet på det tidspunkt. Alt havde kørt på skinner, og så sker det, som ikke må ske, at man mister fodfæstet, siger Bubber til Ekstra Bladet.

Han skulle underholde en teknisk skole. En kvinde blandt publikummet ville ikke klappe, og det var der en bestemt grund til. Hun havde kun en hånd. Det opdagede den 53-årige tv-vært dog først alt for sent.

- Hvorfor klapper du ikke?
I TV2 Zulu-programmet 'Den værste dag i mit liv' fortæller den folkekære kendis, at han normalt havde en fast rutine.

- Jeg plejede faktisk henvende mig til én blandt publikummet, der sad på en bestemt plads, siger Bubber i tv-programmet.

Da kvinden ikke klappede, så prøvede han sig at sætte sig i respekt.

- Jeg sagde til dem: 'I andre gør det fint, men hvorfor klapper du ikke?', Det plejer at give noget, og folk tænker: 'Ham skal vi ikke løbe om hjørner med'.

Det hjalp dog ikke.

- Vi prøvede igen, men hun klappede ikke. 'Du ødelægger showet fuldstændigt. Du skal klappe til, sagde jeg', og her kunne jeg mærke den tydelige forskel helt ind i rygraden, da jeg kunne se det resterende publikums reaktion, da alle blandt publikummet kendte hinanden, fortæller Bubber i programmet, inden det pinlige øjeblik indtraf.

Sidney Lee var fyr og flamme, da han deltog i 'Divaer i Junglen'. Lige indtil han fandt ud af, at det var blondinerne mod brunetterne. Så pakkede brunetten Sidney Lee sine ting og daffede hjem. Foto: Heidi Maxmiling/TV3 Kendte Sidney Lee: Det laver jeg i dag

Artiklen fortsætter under billedet.

Bubber har lært meget af den pinlige episode. Foto: Mogens Flindt
Bubber har lært meget af den pinlige episode. Foto: Mogens Flindt
 

Vigtigt at få sagt undskyld
Bubber begyndte at kigge nærmere på den pågældende publikumer. Her opdagede han, at hun kun havde en hånd.


Tv-værten fik heldigvis reddet trådene ud med den handicappede dame.

Efter showet var det meget vigtigt for Bubber at give hende en ordentlig undskyldning for den pinlige optræden.

- Hvordan redder jeg sådan en situation, og det gør jeg, så godt, som jeg kan, ved at give et knus bagefter og håbe på tilgivelse.

- Det betød alt, at jeg fik sagt undskyld til hende. Det eneste, som jeg tænkte på efter showet, var at jeg skulle få sagt undskyld. Det var vigtigt at fortælle hende, at jeg ikke gik efter hende, men at hun tilfældigvis havde den plads, som hun havde, siger Bubber til Ekstra Bladet.

Har lært af episoden
Episoden har betydet, at tv-værten lærte sin intuition bedre at kende. Det er sundt at dumme sig en gang imellem, mener værten. 

- Man lærer af alle de bump, som man får på vejen. Det er en måde, at man lærer at navigere på i livet. Man lærer, når det går galt og bliver stærkere. Det er med til at uddanne dig på en bestemt måde. Du bliver nødt til at få nogle knubs i livet, og det bliver du bedre af for hver gang - forhåbentlig, hvis du lærer noget af det, siger tv-værten.

Du kan høre Bubber fortælle om hele episoden i 'Den værste dag i mit liv' 7. maj på TV2 Zulu.

B.S. Christiansen er blevet belønnet med ridderkorset. Og er stolt af det. Men hvad med alle de andre deltagere i reality-tv. Skal de ikke også have en orden? (Foto: Klaus Møller) Meninger Okman: Hvor er Bubbers ridderkors?

TV2-vært Mikkel Kryger og hustruen Mill Mynthe har solgt deres lejlighed på Østerbro. Foto: TV2/Per Arnesen Danske kendte TV2-vært tjener kassen på lejligheds-salg: Det skal han bruge overskuddet på

Lasse Sjørslev (til højre) havde en meget dramatisk arbejdsdag i 2012. Foto: TV2/Per Arnesen Danske kendte TV2-vært om sit mareridt-interview: Han besvimede i studiet