Ibi hylder Hobro med bar røv

Tv-værten lover at løbe nøgen igennem gågaden i den jyske by, hvis fodboldholdet vinder en medalje i Superligaen

Ibi Makienok har lovet at smide tøjet og løbe nøgen ned gennem gågaden i Hobro, hvis fodboldholdet vinder en medalje i årets Superliga. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Ibi Makienok har lovet at smide tøjet og løbe nøgen ned gennem gågaden i Hobro, hvis fodboldholdet vinder en medalje i årets Superliga. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Der bliver for alvor noget at fejre, hvis fodboldholdet i Hobro hiver en medalje hjem i Superligaen.

For det første skal selve medaljen naturligvis fejres, men derudover bliver det nærmest en festdag i sig selv, når Ibi Makienok smider tøjet og løber nøgen ned gennem byens gågade.

Netop det har hun nemlig lovet at gøre, hvis den jyske bys fodboldtrup kan stille sig på en af sejrsskamlens tre trin, når Superligaen afgøres.

Det skrev hun i går aftes på Twitter.

Se også: Ibi fnyser over Palermo: Karriere-mord på Simon!

På Instagram lagde den 40-årige tv-babe desuden en lille appetitvækker ud i form af et billede, hvor hun ligger nøgen på en seng med kun et håndklæde til at dække for de mere private dele. Hendes ene balle har hun dog på ingen måde fået dækket.

Billedet kan du se her.

I teksten til billedet, hvor hun igen skriver, at hun laver sit eget nøgenløb i den jyske by med knap 12.000 indbyggere, hvis fodboldholdet vinder en medalje, tilføjer hun desuden 'at så kan man jo give sit tøj væk samtidig', mens hun stiler beskeden til @smidtojet, som er en stor tøjindsamling sat i søen af Røde Kors.

TV2 er også med i tøjindsamlingen og sender den 9. maj et stort 'Smid Tøjet'-show.

Se også: Danske kendisser kæmper mod sexisme

Hobro ligger lige nu på en femteplads med 37 point i den samlede stilling i Superligaen. For at Hobro kan komme i betragtning til en medalje skal Brøndby, der ligger på en tredjeplads med 38 point skubbes ud af top tre.

På andenpladsen ligger FC København med 49 point, mens FC Midtjylland indtager førstepladsen med 60 point.

De sidste kampe i denne sæson af Superligaen spilles søndag den 7. juni.

Se også: Hobro-træner: Større at vinde i Brøndby end i Parken

De vinder bronze - Få vurderingen her