Ibi i dyb sorg over familietragedie

Ibi Makienoks mand, den professionelle fodboldspiller Simon Makienok, har mistet sin mor, og Ibi er knust over tabet

Ibi Makienok har tidligere talt om den store sorg ved at miste sin mor. Nu har Simon Makienok også mistet sin. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)
Ibi Makienok har tidligere talt om den store sorg ved at miste sin mor. Nu har Simon Makienok også mistet sin. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)

I år 2010 mistede hun sin egen mor, så hun kan nok godt sætte sig ind i sin mands dybe sorg.

Se også: Ibi tager afdød mor med i ind i ægteskabet

Torsdag afgik den danske fodboldspiller Simon Makienoks mor nemlig ved døden, og hans hustru Ibi Makienok lufter nu offentligt sine tanker om tabet.

- Livet er skrøbeligt. Mennesker er stærke. Vi halter, men vi går i lyset. Min svigermor var et kærligt, empatisk og vidunderligt menneske. Jeg vil altid savne hende, skriver den 40-årige tv-værtinde således om et symbolsk billede af en engel på sin Instagram-profil.

Ibis svigermor, som hed Kate Makienok, døde uden varsel, idet en kunde fandt hende liggende livløs i den wellness-klinik i Næstved, som hun var chef for.

Se også: Ramt af tragedie: Makienoks mor er død

Kunden kontaktede politiet, og inden længe røg nyheden også til Palermo i Italien, hvor den 24-årige fodboldspiller Makienok til daglig slår sine folder. Kort tid efter han hørte om sin mors død, sad den danske angriber i et fly på vej hjem til Danmark.

Se også: Ibi fnyser over Palermo: Karriere-mord på Simon!

Foruden sin hustru har også Makienoks arbejdsgiver, fodboldklubben Palermo, udtrykt deres dybeste medfølelse med den tidligere Brøndbyspiller.

- Præsidenten Maurizio Zamparini, det tekniske og ledende personale, holdet og hele klubben udtrykker sin medfølelse med Simon Makienok og hele hans familie efter den danske angribers mors død, skriver klubben således på deres officielle hjemmeside.

Kate Makienok nåede at blive 54 år.

Se Ibis hilsen til sin afdøde svigermor herunder.

Skærm

Mest læste i flash!