Irina efter vild balde-ballade: Væn jer nu til min store numse

Tidligere på ugen lagde bloggeren Irina Olsen et billede af sin bag ud på Instagram, og det har givet masser af debat

I januar stod Irina frem og fortalte om sin tid med mobning i barndommen. Hør, hvad hun sagde her

Irina Olsen er ingen sylfide. Det elsker hun og det står hun ved.

Tidligere på ugen lagde hun et billede af sin flotte og fyldige bagdel ud på sin Instagram-profil – og så begyndte debatten og kommentarerne om hendes røv ellers.

Ikke alle er lige pjattede med Irinas runde former og numse, og det er hun fuldt ud klar over. På sin blog har hun derfor forklaret, at hun lagt billedet ud for at provokere lidt.

- Jeg vidste, at hadet ville flyde, men sommetider kan jeg bare ikke lade være med at provokere lidt. For som I kan se, så har jeg mere tøj på her end på en sommerdag på stranden. Der har jeg en bikini eller badedragt på (som kunne ligne denne her) og det ville jo være waaay too much, for ’jeg er jo mor’, skriver bloggeren, der med sit numse-billede håber, at hun kan gøre folk klar til at se hende og andre kurvede kvinder på stranden, når det bliver sommer, skriver hun.

Irina Olsen har droppet sit ukrainske efternavn, fordi hun er blevet uvenner med sin far.(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 3. feb. 2016 - kl. 06:33 Irina: Derfor vil jeg hedde Olsen

- Det er ikke så ofte, at kvinder af min kropsbygning er i bladene og  ikke dækker sig til om sommeren med store kjoler eller slå-om, så man er ikke vant til at se noget mere kurvet. Men sådan er der altså en del af os der også ser ud. For når jeg så KOMMER på stranden… om sommeren, så har folk forhåbentlig vænnet sig til de store numser, heh, skriver hun og erkender lettere ironisk:

- Jeg ved at nogle folk skider grønne griser over størrelsen af min røv…

Fokus på trusse og bh. (Privatfoto) Danske kendte - 7. jan. 2016 - kl. 22:40 Irina the Diva strutter for og bag

Det er ikke så længe siden, Irina blev mor for første gang, men det betyder ikke, at reality-stjerne ligger på den lade side, når det gælder baby-planerne. Hør, hvad hun fortæller her. 

Mest læste i flash!
Hent flere