Irina raser over bikini-billeder: Vi er mennesker ikke dyr

Irina Olsen er træt af at modtage perverse og provokerende beskeder fra 'sultne' mænd

Foto: privat
Foto: privat

Danmarks tv-darling, diva og blogger Irina Olsen modtager dagligt beskeder af mænd, der tænder på hendes krop og frække billeder.

Babes - 7. jun. 2017 - kl. 12:30 Se det her: Nina Agdal smider (næsten) alt på stranden

Men hun bliver ofte utryg, når beskederne bliver for voldsomme og direkte ubehagelige. Det skriver hun på sin blog.

-  Da jeg har blokeret brugerne, kan man ikke se kommentarerne mere, men det var basically to mænd der gejlede hinanden op til at de 'skulle vise mig hvad de kunne' med en masse upassende emojis og sprogbrug, skriver hun på bloggen.

Irina skriver indlægget som et opråb, hvor hun raser over, at mænd synes, det er okay at komme med nedladende og frække kommentarer, blot fordi hun deler et bikini-billede af sig selv.

- Vi er mennesker ikke dyr, skriver hun.

Babes - 7. jun. 2017 - kl. 12:30 Se det her: Nina Agdal smider (næsten) alt på stranden

Hun vil have lov til at dele bikini-billeder uden at føle sig utryg.

En bestemt episode og hånlig kommentar fik den 29-årige blogger Irina Olsen til at love sig selv, at ingen i fremtiden skulle få lov til at påvirke hende ved at kritisere hendes ydre. Foto: THOMAS LAURSEN/All Over Press Danske kendte - 29. maj. 2017 - kl. 13:53 Irina deler afslørende foto: Jeg elsker mine deller

Gå ikke alene om aftenen
Irina Olsen er ikke bleg for at vise hud. Hun lægger ofte undertøjsbilleder på sociale medier såsom Facebook og Instagram.

De grimme kommentar kan hun ofte håndtere. Men hun er bekymret for de unge piger, der er på de sociale medier i en tidlig alder.

- Piger vi må passe på os selv og vores døtre endnu mere. Aldrig gå alene om aftenen og slet ikke steder, som I ikke kender, eller hvor I ikke kan se mennesker omkring, afslutter Irina Olsen.