Jacob Riising scorer nyt tv-job

Jacob Riising vandt sidste sæson af '5. Gear'. Til efteråret skal han være vært og kommentator på programmet

Fra vinder til vært. Jacob Riising springer ud som race-kommentator og han andet intet om biler og fart. Foto: Olivia Loftlund
Fra vinder til vært. Jacob Riising springer ud som race-kommentator og han andet intet om biler og fart. Foto: Olivia Loftlund

Der er fart på både snakketøj og biler, når Jacob Riising senere på året skal styre slagets gang i tv-programmet '5. Gear', hvor en række kendte danskere skal køre race mod hinanden.

Optagelserne til programmet er netop nu i gang på Nisseringen ved Holmegaard, og Riising kender om nogen gamet.

- Jeg vandt det jo programmet sidste år, så derfor har man fra Kanal 5s side tænkt, at med de køreegenskaber, så skal han da være kommentator på det, siger Jacob Riising med sin sædvanlige humor.

Det var sammen med dj’en og musikeren Krede, at Riising sidste år sikrerede sig '5. Gear'-pokalen.

- Krede er en virkelig god racerkører, og jeg kørte selv overraskende godt, vil jeg sige, siger Jacob Riising, der på en måde godt gad sidde bag rattet igen.

Som 14-årig fik Jacob Riising sit folkelige gennembrud, da han udgjorde bagdelen på kamelen Joanna. Foto: DR Danske kendte - 20. jan. 2019 - kl. 13:25 Dansk tv-vært startede karrieren som røven på en kamel

- Jeg er vanvittig misundelig på deltagerne. Men omvendt er det faktisk også meget rart, at jeg ikke selv skal ind i bilerne, siger han.

Riising indrømmer, at han i bund og grund ikke har en pind forstand på biler og race.

- Derfor er det bare endnu sjovere at skulle stå og kommentere det, når man ikke ved en skid om det. Men så har jeg jo Casper Elgaard med, der er Le Mans-vinder. Han ved en masse, siger han.

Jacob Riising skal være vært på to store underholdningsprogrmmer i foråret. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 23. jan. 2019 - kl. 09:45 Efter DR-fyring: Nu skifter Jacob Riising kanal

Den nye sæson af '5. Gear' sendes på Kanal 5 til efteråret. Indtil da kan Jacob Riising ses på kanalen hver lørdag aften i programmet 'Voice Junior'.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere