James Bonds danske steddatter bli’r dating-dronning

Christina Knudsen, datter af Kiki Tholstrup, åbner klub for de unge, smukke - og super-rige

Christina Knudsen - åbner dating-bureau for jetsettere i London. (Foto: Eyevine)
Christina Knudsen - åbner dating-bureau for jetsettere i London. (Foto: Eyevine)

Christina Knudsen åbner dating-bureau for jetsettere

Hun var i fire år kæreste med Janus Friis, og i 2002 kollapsede hendes ægteskab med bankmanden Nikolaj Albinus efter kun 13 måneder.

Nu har Kiki Tholstrups datter, Christina Knudsen, besluttet sig for at blive Londons nye datingdronning med en helt ny klub, der udelukkende henvender sig til de unge, smukke og ikke mindst superrige jetsettere.

Se også: Kikis datter scorer Skype-kongen

Adgangs-salæret sorterer da også de værste bonderøve fra: 15.000 kroner koster det at blive lukket ind i datingklubben Ochun.

Til gengæld vil der være ture, hvor der er en ligelig fordeling af de to køn, og hvor man kan lære at spille polo, gå til kaviar-smagning, udendørs opera, vinsmagning, kurser i finere madlavning og skydiving.

Mor og datter med selveste James Bond. (Foto: All Over)
Mor og datter med selveste James Bond. (Foto: All Over)
 

Christina Knudsen, hvis mor er gift med Roger Moore, er selv single og er ikke afvisende over for at møde en mand gennem arbejdet.
Ikke klub for desperate
- Richard (hendes kompagnon og tidligere kæreste, red.) vil selv stå for de forskellige events, og vi er åbne over for at møde nogen. Men det er altså ikke en klub for desperate mennesker. Det er meget, meget afslappet, siger hun til den engelske avis Evening Standard.

Hun er datter af den danske forretningsmand Hans Christian Knudsen, der begik selvmord, efter at han var blevet beskyldt for skattesnyd.

Se også: Christina er mit livs kærlighed

Se også: Skype-milliardær dyrkede sex på flytoilet

20 år senere døde hendes stedfar, Ole Tholstrup, af alkoholisme.

- Selvfølgelig var jeg meget påvirket af det, og jeg havde formentlig ikke det mest positive syn på det modsatte køn, siger hun i dag.

I 2002 blev hendes mor gift igen, denne gang med Roger Moore, som hun i en årrække havde været nabo til i Sydfrankrig. Brylluppet stod i Valby.

Stjal manden
Roger Moores nye forhold medførte en arg strøm af udgydelser fra Bond-skuespillerens ekskone, Luisa Mattioli, der i pressen fortalte, at Kiki Tholstrup havde stjålet ham fra hende.

Det fik Christina Knudsen til at gå i brechen for sin mor med et indlæg i engelske Daily Mail.

- Artiklerne var så sårende og ødelæggende og så forkerte. Hun og min mor var aldrig de bedste venner. Da jeg havde skrevet mit indlæg, havde jeg det bedre. Jeg kan huske, at jeg sagde til min mor og Roger, at de kunne være uenige i min fremgangsmåde, men det var det rigtige at gøre, fordi det hele stoppede, siger Christina Knudsen.