Janni Ree sætter punktum: - Jeg vil videre med mit liv

Igen og igen bliver Janni Ree mindet om, at hun har siddet i fængsel. Og det hun træt af

Her bliver Janni løsladt fra fængslet (video/redigering: Jonas Olufson/Martin Ekelund)

- Jeg er dødtræt af, at nogle mennesker hele tiden har behov for at bringe min retsag op. Jeg er af den opfattelse, at når man har udstået sin straf, så får man lov til, at starte på en frisk, da alle fortjener en ny chance til i livet.

Sådan skriver Janni Ree i det indlæg, som hun netop har offentliggjort på sin nye blog.

Men det er langt fra alle, der deler hendes opfattelse. Så sent som i denne uge, blev hendes dom endnu en gang taget op på tv. Det skete i TV3-programmet 'Forsidefruer', hvor Sarah Louise Christiansen tog direkte afstand fra Janni Ree på grund af den flere år gamle dom.

Se også: Chokeret blogger-babe langer ud efter TV3: Jeg er klippet som en kælling

Både i programmet og på sin blog forklarer Janni Ree, hvad hendes dom præcis gik ud på.

- Jeg vil gerne understrege, at jeg aldrig har været anklaget for mord! og blev pure frikendt i at skulle have givet manden piller. Jeg blev kendt skyldig i at have modtaget nogle gaver for et mindre beløb, men det blev 20-doblet, fordi den psykisk syge kvinde  i vores sag, havde taget en masse penge, som politiet rent faktisk fandt på hendes konto. Da hun fik en ambulant dom, fordi hun var syg, og ikke måtte straffes med fængselsstraf, blev hun i stedet løsladt, mod at hun mødte op på psykiatrisk afdeling en gang om måneden til et møde. Derfor blev straffen fordelt kollektivt på min far og jeg, så vi måtte tre og en halv måned i fængsel, skriver hun.

Den forklaring købte Sarah Louise dog ikke i programmet, fortalte hun med himmelvendte øjne.

Janni Ree tog sin straf uden at klynke. Hun sad side om side med mordere og pædofile, der åbent fortalte, at de tændte på hendes teenagedatter. Men nu vil hun gerne sætte det definitivt punktum for oplevelserne bag tremmer.

Se også: Blogger-babe i bizar strid med Janni Ree

- Når man kommer ud på den anden side, vil man bare gerne videre med sit liv, derfor går det mig på, at jeg igen og igen bliver konfronteret med den fortid, som jeg har lagt bag mig. Jeg ved godt at det i forhold til min sag, så underligt ud, at jeg kom anstigende i landsretten med en 25 år ældre mand, som samtidig var meget velhavende. Dommernes udtryk glemmer jeg aldrig! De var ved at falde ned af stolene, ikke mindst når Karsten faldt i søvn flere gange, på grund af de lange retsmøder skriver hun og understreger, at hun personligt er kommet videre med sit liv sammen med Karsten Ree.

- Kærlighedens veje er uransagelige, man vælger ikke selv hvem man bliver forelsket i. Nu har Karsten og jeg trods alt snart været sammen i snart fire år, gennem tykt og tyndt, og gennem sygdom. Jeg er videre!!!

Se også: Janni Ree: Karsten har mange smerter

- Når man kommer ud på den anden side, vil man bare gerne videre med sit liv, derfor går det mig på, at jeg igen og igen bliver konfronteret med den fortid, skriver Janni Ree på sin blog. Foto: Anthon Unger
- Når man kommer ud på den anden side, vil man bare gerne videre med sit liv, derfor går det mig på, at jeg igen og igen bliver konfronteret med den fortid, skriver Janni Ree på sin blog. Foto: Anthon Unger
 

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen