Janni: Ree skal behandles i udlandet

Det nygifte reality-par skal til udlandet for at få behandling for Karsten Rees kræftsygdom

Her kan du se et interview med det nygifte par lige efter, at de blev viet på Rudersdal Rådhus (video: Line Jensen og Line Ritz)

Efter at Oddset-Janni og Karsten Ree i går blev gift på Rudersdal Rådhus, fortæller Janni i dag til Ekstra Bladet, at Karsten Ree skal behandles i udlandet for sin kræftsygdom.

- Vi skal af sted, men vi har ikke lyst til at sige hvor og hvornår, fordi vi gerne vil have ro omkring det.

- Karsten vil gerne holde lidt lav profil omkring sin sygdom, siger hun til Ekstra Bladet.

Karsten Ree og Oddset-Janni kyssede til ære for Ekstra Bladets fotograf foran Rådhuset i Rudersdal. (Foto: Jan Unger) Danske kendte - 9. apr. 2015 - kl. 14:09 Nygift Oddset-Janni får ikke en øre

Ifølge bt.dk er parret allerede fløjet afsted til USA, hvilket veninden til Janni, Anni Fønsby, fortalte dem. Det samme oplyste Fønsby i første omgang til Ekstra Bladet, men Janni afkræfter dette.

- Det må være en misforståelse. Det har jeg også sagt til Anni, siger hun.

Parrets bryllup i går skulle ellers først have været afholdt til sommer.

For kun to dage siden meddelte Karsten Ree i en pressemeddelelse, at han har kræft.

- Jeg kan bekræfte, at jeg har fået konstateret sygdommen kræft. Jeg er nu i behandling og har ikke yderligere bemærkninger, lød det fra Karsten Ree.

Og Oddset-Janni fortalte efterfølgende Ekstra Bladet, at kræftsygdommen er i blæren.

Karsten Ree er blevet ramt af en livstruende kræftsygdom kort før sit bryllup med Oddset-Janni. Tips og guides Så slem er Karsten Rees kræftsygdom: Sådan undgår du at blive ramt

Artiklen fortsætter under billedet...

Parret kyssede lykkeligt hinanden for blot et døgn siden, da de sagde 'ja' til hinanden på Rudersdal Rådhus. (Foto: Jan Unger)
Parret kyssede lykkeligt hinanden for blot et døgn siden, da de sagde 'ja' til hinanden på Rudersdal Rådhus. (Foto: Jan Unger)

- Er det fordi I ikke er tilfreds med den behandling, han har fået i Danmark?

- Jeg ved ikke, om du kan sige, at du er tilfreds eller utilfreds, men der er forskel på, hvad de kan gøre her, og hvad de kan tilbyde i udlandet, men der er skam også gode læger i Danmark. Vi har bare valgt at tage af sted.

- Hvornår tager I af sted?

- Det kan ske lige pludseligt, siger Janni.

Danske kendte - 9. apr. 2015 - kl. 12:24 Karsten Ree og Janni lyngift på rådhus

- Man tænker, at det er løgn. Nu var man lige så glad og skulle giftes og alt muligt. Og så bliver Karsten syg. Men der er jo så mange, der bliver  ramt af den rædsomme sygdom. Man venter nærmest bare på, at man selv får det prik på skulderen.

- Og du er slet ikke i tvivl om, at du skal tage med ham til udlandet til behandling?

- Nej. Jeg er slet ikke i tvivl, siger Janni, der tilføjer, at de på trods af omstændighederne havde en helt fantastisk dag i går.

Hun fortæller, at hun efter planen skulle have holdt en forsinket fødselsdag for sine veninder, men det har hun droppet nu på grund af situationen med Karsten Ree.

Karsten Ree har fået konstateret kræft i blæren. Danske kendte - 8. apr. 2015 - kl. 13:28 Karsten Ree har kræft

Jannis kendte kærester

Udover sit forhold til Karsten Ree har Oddset-Janni haft flere forhold til kendte mænd.

Kort efter hun blev skilt fra sin eks-mand, dannede hun par med tv-værten Jimmy Bøjgaard i tre et halvt år. De to mødte hinanden i forbindelse med en ishockey-kamp, hvor Janni blev interviewet af Jimmy.

I slutningen af 2010 var det så den tidligere landsholdsspiller i fodbold Jes Høghs tur til at falde pladask for Oddset-baben, da de stødte sammen under en fodboldrejse arrangeret af Danske Spil.

At hun har haft forhold til flere kendte mænd, er, ifølge Janni selv, imidlertid ikke ensbetydende med, at hun har en speciel svaghed for kendisser.

- Jeg kommer jo til mange kendis-fester, så jeg kender jo alle de kendte. Men det er ikke et bevidst valg, at jeg har været sammen med kendte mænd.

- Med både Jimmy og Jes har det været fuldstændig tilfældigt, at vi mødte hinanden, siger Janni.

Mest læste i flash!
Hent flere