Janni: - Selvfølgelig skal Karsten have særeje

Karsten Ree har friet til Janni Christensen, men inden parret kan tage turen op ad kirkegulvet, skal der være styr på papirerne

Der er endnu ikke sat en dato for, hvornår brylluppet skal stå. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Der er endnu ikke sat en dato for, hvornår brylluppet skal stå. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Karsten Ree kan ikke bare kalde sig mangemillionær. Han er en af landets få milliardærer.

Som man har kunnet se i DR2-programmerne ’Virkelighedens arvinger’, er den 69-årige rigmand i højere og højere grad ved at køre sine børn i stilling til at overtage hans virksomheder, når hans erhvervskarriere på et tidspunkt slutter.

Karsten Ree har fire børn - og dermed fire arvinger til sit livsværk. Men efter han har friet til den tidligere Oddset-babe Janni Christensen, er det store spørgsmål, om hun nu kan gå hen og blive stenrig, hvis hun lever længere end sin kommende mand.

Parret bor allerede sammen i Karsten Rees hus i Vedbæk. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte - 10. mar. 2015 - kl. 11:31 Karsten og Janni skal giftes

Det har Janni Christensen, der i dag fylder 45 år, dog ikke de store forhåbninger om.

- Man kan vist roligt regne med, at det Karsten får særeje, når vi bliver gift. Det kan ingen vist være i tvivl om, siger Janni Christensen til Ekstra Bladet.

- Hvordan har du det med det?

- Fint! Sådan skal det da være. Det er helt fint og naturligt. Der er da slet ikke noget der, siger hun.

- Er det på plads allerede?

- Jeg ved ikke, hvad han går og pønser på. Den slags styrer Karsten, siger Janni Christensen, der ikke længere arbejder på den tandlægeklinik, som hun blev ansat på, da hun blev løsladt fra fængslet.

Aldrig tidligere er bølgerne gået så høj mellem parret. (Screendump) TV - 28. okt. 2014 - kl. 17:22 Janni og Karsten i skrige-skænderi: - Du er et røvhul

Lige nu koncentrerer hun sig om det kommende ægtepars egen reality-serie, 'Janni og Karsten på fri fod', som sendes hver tirsdag på Kanal 5.

Ekstra Bladet ville gerne have talt med Karsten Ree om ægtepagt og særeje, men han har ikke svaret på vores henvendelser.

- Han har travlt og han gider ikke snakke om bryllup med journalister. Det lader han mig om, siger Janni Christensen, der i aften skal fejre både sin fødselsdag og Karstens frieri med venner og familie.

Karsten Ree vil ikke betale for Jannis forbrug. (Screendump) TV - 28. okt. 2014 - kl. 11:12 Rees dom over Janni: Hun har en brist

Hvor meget toiletpapir bruger Karsten Ree? Se interviewet, der tog en helt uventet drejning her.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere