Janus Friis stævner Auras advokat

Sagen mellem Skype-milliardæren og sangerinden tager nu en ny og uventet drejning

Aura Dione og Janus Friis nåede at blive forlovet, før deres forhold gik i stykker. Foto: Uffe Kongsted
Aura Dione og Janus Friis nåede at blive forlovet, før deres forhold gik i stykker. Foto: Uffe Kongsted

Der er allerede to retssager i gang USA og fem i Danmark mellem det tidligere kærestepar Janus Friis og Aura Dione, og nu kommer der en ny til.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Skype-milliardæren stævnet Auras advokat, Bjarke Vejby.

- Ja, det er rigtig, bekræfter adovkaten.

- Janus Friis har stævnet mig personligt. Han har den opfattelse, at jeg har overtrådt den tavshedserklæring, som han mener, at Aura har underskrevet, siger Bjarke Vejby til Ekstra Bladet.

Se også: Endnu en sag: Aura stævnet for bedrageri

Også Janus Friis' danske advokat, Peter Lambert, bekræfter stævningen.

- Sagen er nu ikke så kompliceret. Aura har underskrevet en fortrolighedsaftale, og den forventer vi naturligvis, at både hun og hendes advokat, overholder. Historikken i denne sag tyder dog på, at det ikke er tilfældet. Længere er den ikke, siger han.

Dans med de kendte - 5. sep. 2015 - kl. 15:25 Så vildt er milliardærens krav mod Aura

Bjarke Vejby undrer sig over stævningen i komplekset af sager mellem Friis og Diona, der beskæftiger flere advokater end skattesagskommissionen gjorde.

- Jeg har ikke skrevet under på noget som helst. Desuden har jeg aldrig talt om Janus Friis. Jeg har talt om hans sager, siger advokaten, der nu selv har hyret en advokat i den bizarre sag.

- Det er aldrig sket før, at en advokat er blevet stævnet for at varetage sin klients interesser, siger Auras advokat og understreger, at ingen paragraf kan forhindre en advokat i at tale med pressen.

- Sådan lever vi altså ikke i Danmark, siger han.

Aura har hele tiden forsøgt at komme af med forlovelsesringen. Men nu er der en betingelse. (Arkivfoto: Uffe Kongsted). Danske kendte - 16. maj. 2016 - kl. 10:11 Aura vil give forlovelsesringen tilbage

Mens Janus Friis og hans advokater holder fast i, at Aura Dione har skrevet under på et tre sider langt dokument om, at hun ikke må udtale sig om noget som helst om sin ekskæreste til nogen, så benægter sangerinden, at sådan en aftale er gældende.

Der var modstridende interesser, da Claes Hahn Balle arbejdede for både Aura og Janus Friis, fastslår Advokatnævnet. Foto: Uffe Kongsted Kendte Farcen fortsætter: Auras advokat får bøde

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen