Jes Dorph efter pausen: Nu er jeg tilbage

Tv-værten genoptager arbejdet på 'Go 'aften Danmark' i næste uge 

Jes Dorph er klar igen efter seks uger væk fra skærmen (Foto: Thomas Sjørup)
Jes Dorph er klar igen efter seks uger væk fra skærmen (Foto: Thomas Sjørup)

Seks uger efter at Jes Dorph-Petersen overraskende trak sig fra skærmen på grund af et alkoholproblem, er han nu klar til at vende tilbage. Tirsdag kl 18.30 i næste uge sidder han atter i værtsstolen hos TV 2's 'Go' aften Danmark'. 

-Jeg glæder mig til at komme tilbage. Jeg har savnet det. Jeg er jo en cirkushest og synes, det er skideskægt at lave tv, og det har drevet mig i alle de år, siger Jes Dorph fra Nordisk Film i Valby, hvor han allerede er tilbage hos kollegerne. 

Jes Dorph ønsker ikke at udtale sig om det behandlingsforløb, han har været i,   mens han i seks uger har været væk fra skærmen.

Jes Dorph er efter en lille måneds pause fra offentlighedens søgelys på banen igen med en Facebook-opdatering, hvor han skælder ud på pressen.(Foto: Thomas Sjørup) Danske kendte - 28. sep. 2015 - kl. 18:42 Jes Dorph på facebook igen: Skælder ud på medierne

- Hvad der er sket i de seks uger er en privatsag, og det udtaler jeg mig ikke om, siger han til Ekstra Bladet, men tilføjer:

- Jeg er frisk som en fisk.

Se også: Eksperter til Jes Dorph: Det kan vare hele livet

Jes Dorph-Petersen var knap kommet i gang med sit nye arbejde på 'Go'aften Danmark', da han den 2. september meddelte, at han måtte holde pause.

- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job, og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask, lød det fra tv-værten.

Sådan sagde Jes Dorph-Petersen i sin tid om skiftet til TV 2.