Jes Dorph skal skilles

Jes og Louise skal skilles efter to års ægteskab

I oktober måned vendte Jes Dorph tilbage til Go' Aften Danmark. Ekstra Bladet fangede ham lige inden. Se interviewet med ham her.

Det har ikke været et nemt år for den folkekære TV-vært Jes Dorph-Petersen, der tidligere i år måtte trække sig som vært på Go' Aften Danmark og kom i alkoholafvænning i september.

Hans kone, Louise Dorph-Petersen annoncerede i samme periode, at hun var flyttet fra ham. Nu har parret offentliggjort, at de lader sig skille. Det skriver de begge på Facebook.

Se også: Jes Dorph og konen er flyttet fra hinanden

'Louise og jeg har valgt at lade os skille. Vi holder stadig af hinanden, men er bedst som venner. Vi har ikke flere kommentarer,' skriver Jes Dorph-Petersen.

Louise Dorph-Petersen kommer med en næsten enslydende melding:

'Jes og jeg har valgt at lade os skille, vi holder stadig af hinanden, men er bedst som venner. Vi har ikke flere kommentarer...,' skriver hun.

Parret har været gift siden 5. oktober 2013, hvor de blev viet i Trinitatis Kirke i København.

I 2012 blev Jes Dorph-Petersen skilt fra Lene Lindholm Mortensen, som han har sønnen Jens Emil sammen med. Jes og Lene blev kærester tilbage i 1986 og gift i 2000.

- Det var en hård tid. Det er ikke for at pive, men det var det. Det var mere voldsomt, end jeg troede, sagde Jes tilbage i 2012 om bruddet med Lene.

Det er gået ned ad bakke for den tidligere Mr. News, der nu også har måttet droppe sin foredragsvirksomhed i dette efterår (Foto: Thomas Sjørup). Danske kendte - 16. sep. 2015 - kl. 07:57 Nedturen total: Jes Dorph aflyser alt

Parret nåede at være gift i lidt mere end to år (Foto: Rasmus Pedersen)
Parret nåede at være gift i lidt mere end to år (Foto: Rasmus Pedersen)

Skærm

Mest læste i flash!