Jim Lyngvild i vildrede: Skal jeg sagsøge tysk magasin?

- Vi har en fantastisk god sag, siger Jim Lyngvild, der er i dialog med sin amerikanske advokat

En videoinstallation i Berlin, hvor Jim Lyngvild kysser en anden mand blev fjernet, efter det tyske magasin publicerede sine artikler om Jim Lyngvild. Foto: Daniel Hjorth
En videoinstallation i Berlin, hvor Jim Lyngvild kysser en anden mand blev fjernet, efter det tyske magasin publicerede sine artikler om Jim Lyngvild. Foto: Daniel Hjorth

Jim Lyngvild rasler med sablen, efter at han har stået på mål for seriøse beskyldninger i et tysk tidsskrift for homoseksuelle.

Uden mulighed for genmæle blev Jim Lyngvild over tre artikler bragt af Siegessäule kaldt racist og homohader, hvilket i Danmark er et brud på god presseskik, men ifølge Jim Lyngvild er det også injuriende.

- Vi har en af Amerikas dygtigste advokater, så vi kunne sagtens køre en sag. Spørgsmål er bare, om jeg gider, siger Jim Lyngvild.

'Fantastisk sag'
Lige nu er han i dialog med sin agent og sin advokat, og sagen skal - som Jim Lyngvild formulerer det - lige rotere, inden der tages stilling til, hvorvidt han skal pudse de juridiske vagthunde på det tyske magasin.

- Jeg har en fantastisk sag, og netop fordi jeg har en så fantastisk sag, skal jeg spørge mig selv, om jeg egentlig bør køre sagen.

Se også: Jim Lyngvild hænges ud i Tyskland: Racist og homohader

Fuld knald
Jim Lyngvild overvejer også at den danske turist Ulrik Frost, der fortalte det tyske magasin Siegessäule, at han er racist og homohader.

- Personligt er jeg ikke typen, der ligger sag an mod folk. Jeg er typen, der kæmper med åben pande mod folk, men det kan sgu godt være, at vi siger: 'Godt, så kører vi fuld knald derud af', siger Jim Lyngvild.

Se også: Lyngvild om Kirsten 'Trusse' Norholt: Konen er jo rablende vanvittig

Mest læste i flash!
Hent flere