Jim Lyngvild scorer nyt stort job

Der sker ting og sager hos den kendte modemand

Jim låner sin store vikingeborg ud. Foto: Tim Kildeborg Jensen.
Jim låner sin store vikingeborg ud. Foto: Tim Kildeborg Jensen.

Jim Lyngvild bliver husvild i dag, søndag. Her rykker 'Far til fire'-filmholdet ind på Ravnsborg for at optage den populære familiefilm.

Jim Lyngvild er blevet ramt af voldsom migræne. Foto: Tim Kildeborg Jensen Danske kendte Jim Lyngvild i vilde smerter

Men det er ikke kun den realistiske 700 kvadratmeter store vikingeborg, som skal medvirke i filmen. Jim Lyngvild bliver også at finde på rollelisten.

- Jeg har fået en stor rolle, så det er meget spænende, lyder det fra en glad Jim Lyngvild, der ikke kan afsløre mere om sin rolle.

I den nye film skal far, der spilles af Martin Brygmann, de fire børn og onkel Anders, der spilles af Thomas Bo Larsen, i familieterapi. Men da filmens instruktør, Martin Miehe-Renard, så Ravnsborg, blev han så begejstret, at han ændrede på historien, afslører Jim Lyngvild.

- Da han så huset, forelskede han sig i det, og nu bliver det en helt anden historie end planlagt, fortæller Jim Lyngvild, der sammen med manden, Morten Paulsen, flytter ti kilometer længere mod vandet i Faaborg på Fyn.

Jim Lyngvild, Ghita og en masse andre var mødt op for at få et lille stykke af Prins Henrik med hjem. Selvom Jim Lyngvild fik svunget budsedlen et par gange, forlod de dog begge auktionen tomhændede. Foto: Tariq Mikkel Khan. Danske kendte Royale penisser solgt for formue