Joan Ørting vader i tilbud fra unge mænd

Den nyskilte sexolog mangler ikke opmærksomhed fra det modsatte køn

- Carsten og jeg betragter hinanden som familie, og vi vil altid være der for hinanden, siger Joan Ørtign om eksmanden. (Foto: All Over)
- Carsten og jeg betragter hinanden som familie, og vi vil altid være der for hinanden, siger Joan Ørtign om eksmanden. (Foto: All Over)

Den 1. februar fortalte Joan Ørting, at ægteskabet medllem hende og Carsten Islington var slut.

Efter 15 år som mand og kone havde parret besluttet at gå hver til sit.

- Carsten havde brug for at være sig selv. Han har jo støttet mig i så mange år, forklarede Joan Ørting.

Godt tre måneder senere, er der ikke dukket en ny mand op i sexologens liv. Men det er ikke fordi, hun mangler bejlere.

Parret mødte hinanden for 16 år siden på denne husbåd i København. Billedet er fra 2012. (Foto: Linda Johansen) Kendte Joan Ørting skal skilles: Færdig med 'åbne forhold'

- Jeg får tilbud dagligt, og der er mange yngre mænd, der byder sig til. Jeg har lige fået en besked fra en 32-årig i Aalborg, siger 56-årige Joan Ørting.

Og det er ikke kun lumre sextilbud, der lander i hendes inbox.

- De vil gerne have mig som kæreste. Men jeg må altså sige pænt nej tak. Man ved jo ikke, hvem de er, og jeg vil helst have, at det med at møde hinanden foregår live med øjenkontakt og flirt, forklarer hun og tilføjer, at det efter 15 års ægteskab tager noget tid, før man er klar til at møde en ny.

Se også: Joan Ørting: Jeg skal skilles

- Men nu får vi at se til sommer, lyder det optimistisk fra Joan Ørting.

Se også: Ørting om Kristiansens kærlighedsproblemer: Det vil ske igen

Hun og Carsten Islington var meget åbne om deres forhold, og i 2009 fortalte de blandt andet, at Joan havde fået en elsker med sin mands accept.

- Alle tror, vi har levet i et åbent forhold, men det har vi altså ikke. Det var et monogamt forhold, men der var et halvt år, hvor jeg blev inspireret ud i det tantriske, sagde Joan Ørting om den periode, hun så en mand ved siden af sit ægteskab.

Se også: Ørting skuffet over Gangnam-reklame