Jon Dahl stalket: Nu er der faldet dom i sagen

Kvinde, der siden 2015 har stalket den danske landholds-assistenttræner Jon Dahl Tomasson og hans familie er frifundet

Jon Dahl Tomasson og hans kone Line Konsgaard har de seneste fire år været udsat for en særdeles påtrængende kvinde, der i disse dage er tiltalt for stalking i den hollandske storby Rotterdam. Foto: Mogens Flindt
Jon Dahl Tomasson og hans kone Line Konsgaard har de seneste fire år været udsat for en særdeles påtrængende kvinde, der i disse dage er tiltalt for stalking i den hollandske storby Rotterdam. Foto: Mogens Flindt

Retten i Rotterdam har torsdag fundet den 29-årige Lana-Remi van G fra den hollandske by Eindhoven uskyldig i stalking af den tidligere danske fodboldspiller. 

Det bekræfter pressemedarbejder Rubinia Tjon-a-Sam fra den offetlige anklager i Rotterdam i en e-mail til Ekstra Bladet.

Jon Dahl Tomasson og hans kone Line Konsgaard har de seneste fire år været udsat for en særdeles påtrængende kvinde, der i disse dage er tiltalt for stalking i den hollandske storby Rotterdam. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Vild retssag i gang: Kvinde ville forgifte Jon Dahls kone

- Dommeren har frafaldt alle anklager, fordi de ikke fandt at stalkingen var ’strukturel nok’.

Årsagen til frifindelsen er, at anklageren, der gik efter betinget fængsel i to måneder og et tilhold mod kvinden, ikke kunne bevise, at kvinden ville skade eller var til fare for Jon Dahl Tomasson og hans familie.

Det kom frem under retssagen, at kvinden havde lagt billeder ud på nettet, som hun selv havde fabrikeret. Billeder, der viste Jon Dahl og hende sammen.

Samtidig har hun også fortalt historier til kollegaer om, at hun var en fodboldspillers kone.

På de sociale medier har hun udgivet sig for at være Jon Dahl Tomassons forlovede og skrevet, at hun var gravid med hans barn, og at hun er den rigtige mor til Jon Dahls to sønner, som han har med sin kone, Line Kongsgaard.

Den 29-åriges forklaring var, at det begyndte som en joke, der kom ud af kontrol.

Ifølge det hollandske medie AD.nl lagde dommeren til grund for frifindelsen, at Jon Dahl og familien ikke er blevet forstyrret af kvindens fantasier.