Jysk tv-kok konkurs

Nicolai Metner, der deltog i MasterChef i 2019, er gået personlig konkurs med sit cateringforetagende

- For mig er min medvirken i programmet en enestående chance for at prøve mig selv af og se, hvad jeg kan, sagde Nicolai Metner (til højre) til Nordjyske sidste år. Foto: NENT GROUP DANMARK
- For mig er min medvirken i programmet en enestående chance for at prøve mig selv af og se, hvad jeg kan, sagde Nicolai Metner (til højre) til Nordjyske sidste år. Foto: NENT GROUP DANMARK

Det brænder på hos 'MasterChef'-deltager Nicolai Metner.

Den 37-årige sallingbo, der sidste år kæmpede sig til semifinalen og efterfølgende medvirkede i en jule-udgave af madprogrammet, er gået personlig konkurs med foretagendet Grillfætter Catering.

I løbet af det seneste års tid har han med sin fætter kørt ud og serveret helstegte pattegrise ved gade-, have- og studenterfester.

Mens pattegrisene har drejet på grillen, er firmaets økonomi gået i stå, og i torsdags blev Nicolai Metner begæret konkurs.

Tv-kokken har tidligere haft økonomiske kvaler.

Da han drev en isboden Café Icecream i gågaden i Nykøbing Mors, måtte han i en periode lukke på grund af likviditetsproblemer.

Nicolai Metner blev dog reddet fra lukning med lokales tilsagn om køb af folkeaktier á 500 kroner og 1000 kroner samt private investorer.

Sidste sommer stoppede han som forpagter i isboden for at fokusere på Grillfætter Catering.

- Med tiden har Grillfætter Catering vokset sig så stor, at jeg ikke længere kan drive begge steder med det engagement, som der fortjenes, sagde han til Morsø Folkeblad.

Selvom Nicolai Metner er gået konkurs, tyder det dog på, at han og hans fætter fortsætter med at drive Grillfætter Catering.

Samme dag, som Nicolai Metner blev begæret konkurs, stiftede hans fætter selskabet Grillfætter ApS på samme adresse, hvor cateringfirmaet holder til.

Nicolai Metner har ikke svaret Ekstra Bladets henvendelse.