Kåre Quist sælger Rungsted-hjem

Den kendte tv-vært vil have knap 7,5 millioner for sit hus

Kåre Quist og konen sælger deres hus. Foto: Lars E Andresen/DR
Kåre Quist og konen sælger deres hus. Foto: Lars E Andresen/DR

Partilederrunder er skiftet ud med åbent hus-arrangementer.

Næppe er valget og den massive pressedækning overstået, før en af landets helt store nyheds-personligheder, Kåre Quist, har kastet sig over et nyt stort projekt; tv-værten og fruen Tine har nemlig netop sendt deres hjem i Rungsted i Nordsjælland på markedet.

Det skriver Boliga.dk.

Huset koster 7.450.000 kroner og er til salg hos liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der i deres salgsmateriale beskriver adressen som '160 veldisponerede kvadratmeter, som gennemgående fremtræder i rigtig god stand'.

For knap 7,5 millioner kroner kan hjemmet i Rungsted blive dit. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
For knap 7,5 millioner kroner kan hjemmet i Rungsted blive dit. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
 

En ny ejer kan således se frem til stue med pejs, forældreafdeling med eget badeværelse og to børneværelser med hems. Mens haven tæller en stor terrasse og en dobbelt carport.

Nina Munch-Perrin sammen med værtskollegaen på TV Avisen Kåre Quist. Foto: DR Danske kendte Tv-vært kritiseres for stiletter: Hvorfor skal hun vralte rundt?

Boliga.dk har kontaktet mæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der ikke har nogen kommentarer.

Ifølge billedbladet.dk sælger parret dog ejendommen, da de har fundet et nyt 'drømmehus' ned til vandet i nabobyen Vedbæk.

Liebhaverområde langs Øresund
Den sjællandske nordkyst langs Øresund er traditionelt stedet, hvor nogle af Danmarks dyreste huse handles. Og Quists hjemmebane i Rungsted er bestemt ingen undtagelse.

Kystbyen hører til Hørsholm Kommune, der med gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser på godt 34.300 kroner var landets sjettedyreste område at købe hus i i årets første kvartal. Det viser tal fra Boliga.dk.

Går Kåre Quists ejendomshandel nogenlunde som gennemsnittet, har den 48-årige nyhedsvært, der har en fortid som chefredaktør på Urban og som journalist på blandt andet Berlingske og Ekstra Bladet, knap fire måneder til at pakke flyttekasserne.

DR-værten Nina Munch-Perrin står her med sin kollega Kåre Quist store sorte 'flodpramme' i hånden, mens Kåre Quist nænsomt bærer Ninas feminine lilla stiletter. Foto: Privatfoto/Facebook Danske kendte DR-værter svarer igen: Han går i for små sko

Den gennemsnitlige salgstid for de huse, der blev solgt i Hørsholm Kommune i årets første kvartal, lyder nemlig på 110 dage. Officielt er huset registeret som en ejerlejlighed, hvilket ifølge salgsmaterialet sikrer en lav ejerudgift.

Du kan se flere billeder af boligen HER.