Kæmpe hit for Larsen: Stryger til tops

Det går rigtig godt for biografien om Kim Larsen

Danskerne er meget interesserede i den nye bog om Kim Larsen. Foto: Per Lange
Danskerne er meget interesserede i den nye bog om Kim Larsen. Foto: Per Lange

Interessen for den nye bog om Kim Larsen 'Mine unge år' af Jens Andersen er ikke til at tage fejl af.

Danskerne kan slet ikke få nok af den afdøde spillemand, og bogen er på førstepladsen hos Arnold Busck, Saxo og Bog & Idé.

Den blev i forvejen trykt i et kæmpe oplag på hele 100.000 eksemplarer, og noget tyder på, at der godt kan gå hen og blive brug for endnu flere bøger, når man ser på værkets placering på bestsellerlisten hos de tre boghandlere.

 

Kæmpe interesse i hele Danmark
Allerede da bogen kom ud, var der stor interesse for biografien om Kim Larsen.

Både i musikerens by, Odense, og København og Aarhus var folk vilde, da bogen udkom.

- Det går fremragende. Halvdelen af vores bøger var allerede solgt ved forudbestilling, så jeg har måttet skynde mig at sende en ny ordre af sted, så jeg kan få flere bøger i butikken og forhåbentlig holde hele julen. Det er helt vildt, fortalte butikschef Pia Hansen fra Bog & Idé i Kongensgade i centrum af Odense.

- Folk stod i kø fra morgenstunden, og det var jo dejligt. Det er bestemt ikke hver dag, det sker. Og der har været rigtig mange forespørgsler på den. Det siger lidt om, hvor stort det er.

Kim Larsen står i forvejen i de flestes pladesamlinger. Nu flytter han også ind på bogreolerne. Foto: Per Lange Danske kendte - 5. dec. 2018 - kl. 20:00 Kim Larsen-bog trykt i vildt rekord-oplag: Sådan går det med salget

Fortæller ærligt om livet, damerne og opvæksten
Bogen handler om Kim Larsens liv og opvækst, hvor han selv afliver rygtet om, at han f.eks. altid har været en gavflab.

I sin ungdom var han nemlig både genert og usikker, og i forhold til damerne kom han sent i gang: ’Jeg havde haft kyssetøjet fremme, men aldrig bukserne nede’.

Bogen blev dog ikke helt, som forfatteren og Larsen havde drømt om.

DK MusikNYT - 4. dec. 2018 - kl. 00:00 Larsens triumf: Laver hit fra graven

Skullet have været anderledes
På grund af Kim Larsens uventede dødsfald søndag 30. september i år er bogen blevet udstyret med et forord, hvor der blandt andet står:

'Kære læser. Den bog, du sidder med i hånden, skulle have været en erindringsbog, hvor Kim Larsen fortalte om hele sit liv frem til i dag. Desværre døde han alt for tidligt 30. september 2018, og dermed kunne bogprojektet ikke realiseres i den form, han og jeg havde forestillet os.'

Samtalerne mellem Kim Larsen og Jens Andersen blev ført i Kim Larsens køkken i privaten i Odense, mens der blev drukket store mængder kaffe og pulset talrige smøger. Foto: Carsten Andersen Danske kendte - 30. nov. 2018 - kl. 08:47 Kim Larsen døde midt under sit sidste store projekt

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere