Kæmpegevinst: Dansk skuespillerpar sælger liebhavervilla

Niels Olsen og fruen, Joy-Maria Frederiksen, tjente godt 12 millioner kroner på deres hjem i Charlottenlund. Men først måtte der gives et stort nedslag i prisen

Ja, der er grund til jubel. Foto: Mogens Flindt
Ja, der er grund til jubel. Foto: Mogens Flindt

Lige knap tre måneder.

Så lang tid tog det at finde en køber til Niels Olsen og Joy-Maria Frederiksens villa i Charlottenlund.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Dermed gik det en del hurtigere med at få solgt den 240 kvadratmeter store pragtvilla end andre huse i den mondæne københavnerforstad.

Ifølge tal fra Boliga lå den gennemsnitlige salgstid i Charlottenlund på 148 dage i året første kvartal - godt to måneder længere end de 89 dage, parrets hus fik lov til at ligge på markedet.

Men så blev der også justeret lidt på udbudsprisen, der lød på 14.995.000 kroner. De nye ejere har nemlig overtaget adressen for 13,5 millioner kroner.

Stor gevinst
Niels Olsen og Joy-Maria Frederiksen købte villaen tilbage i 1994 for lige over 1,5 millioner ifølge Tinglysningen på boligen. En investering, der har vist sig at bære frugt.

Pengene er dog højst sandsynligt endt i endnu en ejendomsinvestering.

I hvert fald købte parret for nylig en 220 kvadratmeter stor liebhaverlejlighed på Frederiksberg for præcis det samme beløb - 13,5 millioner kroner - som de fik for huset i Charlottenlund.

Mange kender nok Niels Olsen fra den komiske kvartet 'Ørkenens sønner'. Derudover vandt han danskernes hjerter som 'Niller' i den store publikumssucces 'Den eneste ene'.

Også hustruen, Joy-Maria Frederiksen, er skuespiller. Hun står blandt andet på rollelisten til populære tv-serier som 'Taxa', 'Krøniken' og 'Forbrydelsen'.

Se liebhavervillaer til salg i Charlottenlund her.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere