Kærligheden brast efter få uger: Dansk tv-par er gået fra hinanden

Kærligheden holdt ikke længe mellem Julie og Oliver fra 'Love Island'

Oliver og Julie fandt hinanden i programmet og blev kærester. Nu er de gået fra hinanden. Foto: TV3
Oliver og Julie fandt hinanden i programmet og blev kærester. Nu er de gået fra hinanden. Foto: TV3

1. december kunne Julie Melsen og Oliver Erngart lade sig hylde som vindere af TV3-programmet 'Love Island'. Et program, hvor det handler om at finde kærligheden og vinde seernes gunst.

Begge dele lykkedes for Julie og Oliver - også kendt som 'Juliver' - der forlod villaen på Gran Canaria som kærester og med drømme om at flytte sammen i København. Efter de kom hjem til Danmark for få uger siden, har de to dog ikke set meget til hinanden.

Det har nu ført til, at parret er gået fra hinanden.

Det fortæller Julie Melsen til Ekstra Bladet.

Emilie forlod 'Love Island' i tårer. Nu smiler hun igen. Foto: ANTHON UNGER Danske kendte Fik knust sit hjerte på tv: Nu har dansk realitydeltager fundet kærligheden

- Det er noget værre noget det hele. Vi gik fra hinanden i lørdags. Vi har ikke set hinanden særlig meget, siden vi er kommet hjem. Jeg har haft travlt, og han har haft travlt, siger Julie Melsen til Ekstra Bladet.

- Efter vi er kommet hjem og ind i en hverdag herhjemme, er det ikke det samme. Vi er stadig rigtig gode venner og ikke uvenner, men det er bare ikke det samme. Han kommer hjem til sin mors parcelhus i Køge, og jeg skal til at åbne en klinik og har boet alene, siden jeg var 17 år. Så vi er bare to forskellige steder i vores liv, fortsætter hun.

Fungerede bare ikke
I en 'story' på sin Instagram-profil bekræfter Oliver Erngart ligeledes bruddet.

'Der er mange, der spørger, om Julie og jeg stadig er sammen. Det er vi desværre ikke mere. Det fungerer bare ikke på samme måde herhjemme i Danmark, som det gjorde på 'Love Island'. Så i kan godt lade være med at spørge, om jeg er Julie er sammen, for det er vi ikke', fortæller Oliver.

Julie Melsen er atter single. Foto: Anthon Unger
Julie Melsen er atter single. Foto: Anthon Unger

Slog op over sms
Bruddet foregik dog på en noget utraditionel måde. Julie og Oliver slog nemlig op over sms.

- Han valgte at skrive til mig over en sms, om jeg syntes, det gik mere. Jeg svarede, at det syntes jeg ikke, og så blev vi enige om, at vi ikke skulle være sammen. Så det skete faktisk over en sms. Det var lidt mærkeligt, men jeg tror ikke, det kommer til at fungere mellem os, lyder det fra Julie Melsen.

Ida Søjborg og Jonas Korsgaard faldt for hinanden på Gran Canaria, hvor programmet blev optaget. Foto: Anthon Unger Danske kendte Tv-par i opløsning efter utroskab: Jeg stolede blindt på ham

Selvom hun selvfølgelig er påvirket over bruddet, er hun også afklaret. Parret har nemlig ikke set hinanden meget efter hjemkomsten.

- Jeg var rimelig afklaret, i og med at vi ikke har set meget til hinanden. Jeg kunne godt se, at det bare var et spørgsmål om tid. Vi havde prøvet at finde dage, hvor vi kunne ses, men så blev jeg virkelig, virkelig syg i to uger. Jeg var afklaret med det, da han skrev til mig. Så jeg havde det egentlig mest af alt bare underligt, siger Julie Melsen.

Oliver Erngart faldt pladask for Julie Melsen i 'Love Island'. Foto: Anthon Unger
Oliver Erngart faldt pladask for Julie Melsen i 'Love Island'. Foto: Anthon Unger

Det var ægte kærlighed
Julie Melsen er dog ikke i tvivl om, at det var ægte kærlighed, hun og Oliver fandt på 'Love Island'.

- Det tror jeg, at folk godt ved inderst inde, at det var. Ægte kærlighed. Men man lever i en boble, og vi var rigtig forelskede og glade for hinanden. Det hele var fantastisk. Vi svævede på en lyserød sky i trygge rammer og rutiner. Det er noget andet, når man kommer hjem til Danmark.

Jonas Korsgaard og Ida Søjborg var finalister i 'Love Island', men forholdet holdt ikke i Danmark. Foto: Anthon Unger Danske kendte Tv-par går fra hinanden efter utroskab

Julie Melsen stod i finalen af 'Love Island' med retten til at beslutte, hvorvidt hun ville dele præmien på 250.000 kroner med Oliver Erngart, eller om hun ville beholde alle pengene selv. Hun valgte at dele dem med Oliver.

Det fortryder hun dog ikke i dag. Hun og Oliver er nemlig stadig gode venner.

- Nej. Det fortryder jeg på ingen måde. Uanset hvad, så var vi aldrig nået dertil uden hinanden, så det fortryder jeg ikke et sekund, understreger hun.

- Vi snakker rigtig godt sammen. Vi er ikke uvenner eller noget som helst. Vi har bare fundet hinanden som venner og ikke kærester.