Karsten Ree færdig med sin kræft-behandling

Rigmanden har modtaget den sidste behandling mod den blærekræft, han tidligere på året fik konstateret. Nu er der bare at vente

- Man går lige som i sådan et vakuum, siger Janni Ree, der først om flere uger får svar på, hvordan det går med hendes mands kræftsygdom. (Foto: Jan Unger)
- Man går lige som i sådan et vakuum, siger Janni Ree, der først om flere uger får svar på, hvordan det går med hendes mands kræftsygdom. (Foto: Jan Unger)

Janni og Karsten Ree var nomineret i hele tre kategorier for deres eget og meget ærlige realityshow, da der i fredags blev delt tv-priser ud i København. Desværre blev det ikke til nogen trofæer - men havde ægteparret vundet en pris, havde de ikke været der til at modtage den.

- Karsten fik sin sidste behandling på Herlev Hospital i sidste uge, og han var ikke frisk nok til, at vi kunne tage af sted, fortæller Janni Ree til Ekstra Bladet.

Janni Ree støtter sin mand alt, hvad hun kan under hans sygdom. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte - 18. jun. 2015 - kl. 11:00 Karsten Ree er startet i kræftbehandling: - Han er ved godt mod

Om behandlingerne har hjulpet, får Karsten Ree først svar på om nogle uger. Og ventetiden føles ulidelig, synes hans kone.

- Man går lige som i sådan et vakuum. I sådan en underlig venteposition, hvor vi ikke ved, om det er godt eller skidt, siger Janni Ree.

- Men han tager det pænt, siger hun.

Karsten Ree har fået konstateret kræft i blæren. Danske kendte - 8. apr. 2015 - kl. 13:28 Karsten Ree har kræft

Ud over at hun støtter sin mand så godt hun kan - både hjemme i Vedbæk og når han skal på sygehuset, så har Janni Ree også sin 67-årige far at bekymre sig om.

- Han har jo fået konstateret fem tumorer i leveren. Ja, man tror simpelthen, at det er løgn, at det lige skal falde sammen på den måde. Det er hårdt, siger hun med spæd stemme.

Det var på Karsten Rees 70 års fødselsdag, at Jannis far fik den nedslående besked. Og lægerne har gjort det klart, at der ikke findes nogen mirakelkur.

Janni og Karsten blev gift på rådhuset den 9. april, men festen må de vente med. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte - 2. jun. 2015 - kl. 12:16 Janni og Karstens bryllupsfest udskudt

- Men vi prøver alle sammen at få en eller anden form for hverdag til at fungere. Karsten passer stadig sit job, og så skal vi på ferie i næste uge. Kun os to. Det bliver dejligt.

I forbindelse med Rees runde dag den 2. juli gav Janni ham en rejse. Den romantiske tur for parret, der blev gift ved et lynbryllup i april, går til Budapest

Danske kendte - 9. apr. 2015 - kl. 12:24 Karsten Ree og Janni lyngift på rådhus