Keld Heick skal holde kæft i ti dage

Keld og Hilda drosler ned i år på grund af operationer

Både Keld og Hilda skal på operationsbordet. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Både Keld og Hilda skal på operationsbordet. (Arkivfoto: Mogens Flindt).

Selv om Keld og Hilda Heick stadig har travlt med at optræde rundt om i landet, bliver parret nødt til at drosle en anelse ned i år.

De skal nemlig begge opereres, afslører Keld Heick over for Ekstra Bladet.

- Jeg skal igen opereres på stemmebåndet, fordi den sidste operation ikke gik helt, som den skulle. Mit toneområde er blevet mindre, så når jeg forsøger at nå de høje toner, knækker min stemme, siger Keld Heick.

I slutningen af marts skal han under kniven, og så er der dømt tavshed i det heickske hjem.

Så pivfræk var Annette Heick i 1994. (Foto: All Over) Event & Kultur Heicks frække nøgenbillede genoplives

- De første ti dage må jeg slet ikke tale, og jeg må ikke synge en måned efter. Det er meget mærkeligt ikke at måtte tale. Jeg glemmer det hele tiden, når børnebørnene spørger om noget. Så svarer jeg dem og kommer i tanker om, at jeg ikke må sige noget, siger han.

Hilda Heick, der i går var vært på dansk Melodi Grand Prix sammen med datteren Annette, slår sin operation sammen med Kelds.

- Hun har fået slidgigt og skal opereres for det. Så vi bliver et flot par med hende på krykker og mig, der ikke må sige noget, siger han.

Hilda frygter, at hun dør før Keld, da hun ikke tror, han vil kunne klare sig selv. (Foto: Linda Johansen) Danske kendte Hilda Heick: Jeg håber, Keld dør først

Selv om de netop har afleveret et regnskab for deres firma, hvor omsætningen er styrtdykket, er det ikke noget, der får Keld Heick til at ligge søvnløs.

- Alle vores jobs rundt om i landet kører ikke over firmaet, så man kan ikke læse så meget ud af det. Krisen kradser overhovedet ikke, siger Keld Heick.

I år falder omsætningen dog som følge af de to operationer.

- Hvis det er en god sang, skal den ikke smides ud, mener Keld Heick. (Foto: All Over Press) Event & Kultur Keld Heick: Synd at kassere gammel Grand Prix-sang

- I år sætter vi os selv ned i tempo og tager tid til os selv, så vi kan få overstået de operationer, siger ' Mr. Grand Prix'.

Han var selv med i Horsens, hvor den stolte far og ægtemand kunne følge sine kvinder guide publikum og seerne gennem showet.