Kendis efter 35 års kærlighed: Alle forhold kan fungere

Skuespilleren Dejan Cukic har været i det samme forhold i mange år. Han mener, at alle forhold kan fungere

- Man kan få alle forhold til at fungere. (Foto: Jan Sommer)
- Man kan få alle forhold til at fungere. (Foto: Jan Sommer)

Når teateret Aveny-T på Frederiksberg i København i november får premiere på Noël Cowards legendariske lystspil Privatliv, vil det turbulente forhold mellem Amanda og Elyot, der bliver spillet af Mille Dinesen og Dejan Cukic, slå gnister fra scenen.

Selv har Dejan Cukic, der er kendt fra blandt andet serierne Anna Pihl og Nikolaj og Julie, været sammen med sin kæreste, Carina Holm, siden han var blot 15 år. Efter mange års samliv med både op- og nedture er han blevet sikker i sin tro på, at kærligheden godt kan lykkes, hvis man er sammen med sin sande udkårne.

- Jeg er overbevist om, at man kan få alle forhold til at fungere. Vel at mærke, at man elsker hinanden. Hvis man ikke elsker hinanden, så er det en umulig opgave. Men hvis de to parter elsker hinanden, kan man få alle forhold til at fungere, siger en skråsikker Dejan Cukic, der understreger, at man ikke kommer sovende til det.

- Man skal hele tiden holde det i gang og i live. Ligesom med børn, der også hele tiden skal opdrages, indtil de flyver fra reden. Eller ligesom med sig selv - man skal også altid udvikle sig selv. Det er jeg overbevist om, siger han.

I samme ombæring afviser han, at man kan være heldig og få et forhold, som bare er 'nemt' at holde liv i.

- Jeg har aldrig opfattet det som om, at det har noget med held at gøre. Det er et arbejde, der skal leveres. Man kan ikke bare læne sig tilbage og tro, at fordi det har været der i mange år, så behøver man ikke gøre noget ved det, siger han.

Dejan Cukic ser frem til at spille Elyot i Privatliv, for mere end noget andet elsker han at spille roller, hvor han kan genkende sig selv i den person, han portrætterer. Og han mærker bestemt samhørighed med Elyot.

- Jeg har også været i et parforhold i rigtig, rigtig mange år. Jeg kan godt genkende nogle af de kampe, der er i Privatliv, siger han og uddyber:

- Passionen, lidenskaben og den egoistiske tankegang, hvor man værner mere om sig selv, og hvor man ikke vil give sig for den anden og den konflikt, der ligger i det, siger han.

Oprindeligt skulle Dejan Cukic spille overfor Iben Hjejle. Hun måtte beklageligvis sygemelde sig med stress, og nu er det altså Mille Dinesen, der skal spille overfor Dejan Cukic i lystspillet fra 1930'erne.

Mest læste i flash!
Hent flere