Kendis-mægler: Usmageligt at kontakte Jan Fogs kunder

Liebhaver-mægleren Jesper Nielsen kunne aldrig finde på at ringe afdøde Jan Fogs kunder op for at overtage salget af deres bolig

Jesper Nielsen har kun godt at sige som Jan Fog. -Han var dygtig og en meget sympatisk fyr, siger han. (Privatfoto)
Jesper Nielsen har kun godt at sige som Jan Fog. -Han var dygtig og en meget sympatisk fyr, siger han. (Privatfoto)

Da Jan Fog torsdag eftermiddag sov ind på Rigshospitalet, var det en særdeles driftig forretningsmand, der lukkede sine øjne for sidste gang.

På trods af den kræftsygdom som den kendte ejendomsmægler fik konstateret for halvandet år siden, knoklede Jan Fog videre med salget af dyre eksklusive boliger.

Se også: Beliggenhedens mester: Efterlader usolgte huse for halv mia. kr.

Den 66-årige liebhaver-mægler havde ved sin død huse til salg for mere end en halv milliard – huse der også er voldsomt attraktive for andre ejendomsmæglere at få fingre i.

Som ekstrabladet.dk skrev i går, er nogle af Fog kunder allerede blevet ringet op af sultne mæglere, der gerne vil overtage sagen.

Se også: 'Usmageligt': Nu flyver gribbene over Fogs kunder

Men det er i hvert fald ikke Jesper Nielsen, der er kendt fra ’Hammerslag’ og ’I hus til halsen’ på DR1, og som også sælger liebhaverboliger nord for København.

- Jeg kunne aldrig, aldrig finde på at kontakte nogen af hans kunder. Det vil være grænseoverskridende, siger Holte-mægleren.

- Sælgerne må også være chokerede, så de skal også have ro til at finde ud af, hvad de vil. Hvis nogen af kunderne kontakter mig, og beder mig om at komme ud og se på huset, så vil jeg selvfølgelig gøre det. Men jeg ringer ikke nogen op. Det er med statsgaranti.

Dygtig og sympatisk
Jesper Nielsen kendte Jan Fog fra flere handler, hvor de sad på hver side af bordet.

- Det er usmageligt at ringe kunderne op. Manden har lige lidt en tragisk død, og han har ovenikøbet gjort så meget for branchen. Han var dygtig og en meget sympatisk fyr. Det er altid foregået nobelt og ordentligt, når jeg har været involveret i handler med Jan Fog.

Jan Fog og Pernille Sams foran en af de utallige liebhaver-boliger, de har hjulpet på vej fra sælger til køber gennem årene. (Foto: Michael Langhoff) Danske kendte - 25. apr. 2015 - kl. 12:38 'Liebhaverne' risikerer at dø med Fog

Allerede fredag forudså sekretariatschef i Ejendomsmæglernes Landsorganisation Lisa Carlsson, at det kunne ske, at konkurrenter ville gå på hugst i kundebasen.

- Det kan man sagtens forestille sig. At gribbene er i gang med at gennemgå hans portefølje og kontakte hans kunder, sagde Lisa Carlsson til Ekstra Bladet, og alt tyder på, at hun fik ret.

Jan Fog døde pludseligt torsdag eftermiddag. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte - 24. apr. 2015 - kl. 21:02 Her er familiens afskedsbrev til Jan Fog

Mest læste i flash!