Kendis-natklub korsfæstede dværg

Natklubben Sport Club korsfæstede dværg: - Vi tog påskefejringen mere seriøst end de fleste danskere

På natklubben kommer også gæster som Frederik Fetterlein, Søren Rasted, Emil Thorup, Klumben, Topgun og Pharfar. (Foto: Nikolaj Brünnich)
På natklubben kommer også gæster som Frederik Fetterlein, Søren Rasted, Emil Thorup, Klumben, Topgun og Pharfar. (Foto: Nikolaj Brünnich)

Sport Club, der er en hip københavner-natklub, valgte i påsken at 'korsfæste' en dværg bag dj-pulten for at markere påsken.

Klubben holder til i diskoteket Sundays lokaler, som blandt andre er ejet af Casper Christensen og de to opfindere af klubben Simons, Simon Lennet og Simon Frank, der blandt andet havde en dværgebar.

En afdanket stripper. Sådan lyder skudsmålet fra barkongen Simon Lennet til Sarah Grünewald. (Arkivfoto: Krestine Havemann/All Over). Kendte Barkonge til Grünewald: Du er en afdanket stripper

Ekstra Bladet har spurgt Simon Lennet, der også er medejer af Sunday og dermed lagde lokaler til korsfæstelses-festen, om hvorfor der lige skulle korsfæstes en dværg. Til det svarer han:

- Altså først og fremmest fordi vi synes, det kunne være sjovt og for at sætte lidt stemning på en stor påskefest, som vi afholdte på klubben, skriver han til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Nu 'legede' vi jo bare korsfæstning med lidt snor og sådan, men på mange måder kan man vel sige, at vi tog påskefejringen mere seriøst end de fleste danskere, der bare bruger anledningen til at køre uanede mængder af karrysild og snaps i gabet.

Se også: Casper C. til polterabend med sin forlovede

Artiklen fortsætter under billedet...

Her hænger Simon Dværg på korset. (Foto: Nikolaj Brünnich)
Her hænger Simon Dværg på korset. (Foto: Nikolaj Brünnich)
 

Sport Club er en fast tilbagevendende torsdagsklub, der bliver afholdt af nogle unge drenge, og som primært henvender sig til unge.

- Det er nogle søde, små, uskyldige young guns, der afholder festerne, da vores eget hovedklientel ikke kan marinere sig i vodka på hverdage, lige som de yngre kan.

- De flinke unge mennesker kan godt lide sportsgrene, der foregår om natten og indeholder drinks og ungmøer, så vi synes, det var et godt navn. De ved ikke så meget om livet, men vi forsøger at guide dem, så godt vi kan, skriver Simon Lennet med stikpillen: 'Desuden hang Simon også på korset fredag og lørdag, men der var Ekstra Bladet åbenbart ikke på pletten.'

Se også: Ansat på Caspers natklub hænger Mascha ud

Se også: Remee inviterede ærkerivaler til Schweiz

Han mener, at de, der eventuelt kunne blive stødt over dværge-korsfæstelsen, er for sent ude. Simon Lennet var nemlig med til at åbne natklubben Simons, hvor der var en decideret dværgebar. Her arbejdede dværgen - der går under navnet Simon Dværg -  også.

Lavede kun to damer
- Den eneste, vi kender, der er blevet lidt fortørnet, er Simon Dværg selv, som blev lidt mavesur over, at han kun lavede to damer den aften.
 

Ekstra Bladet har talt med Simon Dværg og spurgt, hvordan han oplevede seancen.

- Det var ren rutine. Jeg gjorde det også sidste år, svarer han.

Han fortæller, at han hang på korset to timer torsdag, fredag og lørdag aften. Han synes ideen er ganske udmærket.

- Det er selvfølgelig for at vise, hvad Jesus gennemgik op til påske.

De to Simon'er, der står bag natklubben Simons, lod sig for nogle år tilbage gifte med hinanden, og her bar Simon Dværg Simon Lennets kompagnons slør. Derudover har Simon Dværg også haft en sombrero fyldt med joints på en aften.

- Han er efterhånden rimelig uimponeret over, hvad vi finder på.

Se også: Våd Riskær festede på Caspers klub

Se også: Caspers luksus-problem: Alle vil feste hos mig

Simon Lennet er ikke det mindste bange for, at nogle er blevet stødt. Hverken de religiøse eller dværge.

- Hvis vi gik pinsebevægelsen lidt på manchetterne, går det nok. De er ikke lige i målgruppen. I forhold til dværge, så er vi slet ikke bange. Det var totalt frivilligt. Vi griner med Simon - ikke ad ham.

Simon Dværg har det ikke dårligt med at være dværg og blive brugt i sådanne sammenhænge:

- Jeg tænker ikke så meget over det. Det kommer selvfølgelig an på, hvordan man har det med sig selv. Hvis man selv kan stå inde for det, så er det jo fint nok.

1 af 2 (Foto: Nikolaj Brünnich)
2 af 2 På natklubben kommer også gæster som Frederik Fetterlein, Søren Rasted, Emil Thorup, Klumben, Topgun og Pharfar. (Foto: Nikolaj Brünnich)
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen