Kendt radiovært: Vil du 'date' mig?

Radioværten Iben Maria Zeuthen har overgivet sig til den populære dating-tjeneste Tinder, hvor hun leder efter stof til ny udsendelse

Foto: Christian Bang
Foto: Christian Bang

Hvis du drømmer om at møde en smuk, kendt kvinde, er det nu, du skal slå til.

På sin Tinder-profil søger den 32-årige radiovært Iben Maria Zeuthen efter mænd, der vil date hende.

Nicholas Kawamura stopper på DR. Foto: DR Danske kendte Kendt DR-vært stopper efter ti år

Men klap lige hesten, inden du griber mobilen og swiper løs, for det kommer dog ikke til at være et helt almindeligt stævnemøde.

Daten bliver optaget og redigeret, så den kan være med i radioværtens nye program, 'Iben på Tinder', på Radio24syv.

Foto: Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Rotter i fælden
Iben Marie Zeuthen fortæller, at hun har fået mange henvendelser, siden hun begyndte søgningen i fredags.

- Er der også nogen, der bare gerne vil møde dig?

- Ja, men skriver jeg meget tydeligt, at det kommer kun til at være et interview, siger hun og tilføjer:

Danske kendte Falktoft om Esben Lundes exit: Jeg er ked af det

- Nogle har skrevet: 'Jeg er ikke interesseret i et interview, men jeg er interesseret i dig', og så har jeg skrevet: 'Så skal vi ikke mødes'.

Selvom der er tale om et interview, kommer mødet til at minde om en date, forklarer Iben Maria Zeuthen.

- Jeg gør det, ligesom man gør på en date. Jeg spørger om pågældendes forventninger til kærligheden. Jeg køber en caffe latte, og hvad man nu ellers gør på en date, siger hun.

Claire Danes er blevet nomineret til en Emmy for sin rolle som Carrie Mathison. Foto: AP Film, tv & radio Hovedperson bekræfter: Populær serie stopper efter otte sæsoner

- Det er meningen, at det skal have den form, som det har. Det ville være dumt at tage folk ud af Tinder og proppe dem ind i et studie, tilføjer Zeuthen.

Foto: PR
Foto: PR

Populær metode
Radioværten fortæller, at hun kom på ideen, efter det gik op for hende, hvor mange, der benytter sig af Tinder som en metode til at finde engangsknaldet, men også den eneste ene.

- Det er meget særligt. Det ændrer på meget i vores måde at leve på og møde hinanden og forestillingerne om kærlighenden, siger hun.

'Lille, men funktionel og meget hyggelig bolig. Køkkenet sparsomt, men har plads til 6 liter honning. Ingen seng, men dejlig, rummelig stol i skandinavisk design. OBS: Skorstenen virker ikke', skriver Anders Stegger. Foto: DR Danske kendte P3-værter lejer Bamses hus ud: Så meget skal du betale i døgnet

- Tinder er en effektivisering af kærlighed. Man bliver tvunget til at være ret målrettet på, hvad man ønsker sig, fortsætter Iben Maria Zeuthen og tilføjer:

- Det kan være både godt og dårligt, for det er nok meget godt at vide, hvad man vil, men nogle gange ved man jo ikke, hvad man selv vil.