Kendt rapper skal giftes: Jeg har fundet hende, jeg vil have

Clemens har tidligere fortalt, at han tænder på kvinder med ambitioner. Nu skal han giftes med sin drømmekvinde

Foto: /ritzau/Linda Johansen.
Foto: /ritzau/Linda Johansen.

Den danske rapper, MC Clemens, skal giftes med sin kæreste gennem seks år, Maria Le.

Det fortæller han til ugebladet Se og Hør.

- Jeg har været så heldig at finde hende, jeg vil have. Oppe i mit hoved er vi gift allerede, fortæller den 37-årige rapper og afslører, at han friede under en romantisk ferie til Venedig.

Gik benhårdt efter veninden
Clemens har aldrig haft det svært med damerne. Når man lever livet som rapper, er der nemlig rigeligt, der byder sig til. Og det kan jo være rart nok. For en stund.

Men som med de fleste ting, så kan også sprut, fester og damer blive trættende i længden, forklarede Clemens sidste år til Ritzau. Derfor tog han på et tidspunkt en beslutning om at ændre sit liv.

- Jeg ville ikke være fuld og i byen hver weekend. Det havde jeg ligesom prøvet, fortalte rapperen, der satte sig ned og tænkte over, hvilke mennesker i sit liv han gerne ville bruge mere tid sammen med.

Et af dem var hans veninde og nu forlovede, Maria Le. Og da først beslutningen var taget, var der ikke så mange dikkedarer.

- Jeg gik benhårdt efter hende, men det var ikke noget med smarte scoretricks. Det var meget ligetil, fortalte Clemens dengang.

Clemens med kæresten gennem tre år, Maria Le. (Foto: Peter Hauerbach/Polfoto) Danske kendte - 16. apr. 2013 - kl. 06:42 Clemens: Jeg vil have en kvinde med ambitioner

Rapperen fortalte samtidig, at det var vigtigt for ham at være sammen med en kvinde med ambitioner:

- Min karriere koster hurtigt mellem 48 og 78 timer om ugen, og selvfølgelig er det hårdt, når hun også har travlt.

- Men jeg kan ikke have en kæreste, der bare sidder og venter på mig. Jeg tænder på kvinder, der ved, hvad de vil og har deres egne ambitioner.

Parret er forældre til tre-årige Legolas.

Som 24-årig har Clemens været uda at buldre, da han sent på natten kommer hjem til sin lille lejlighed. Da han træder ind i entreen, er han sikker på, der er en anden i lejligheden. Med hjertet i halsen og udvidede pupiller henter Clemens en dykkerkniv i køkkenskuffen. Med kniven tæt på kroppen render han rundt i lejligheden for at finde ham, der vil ham noget ondt. Men det eneste menneske i lejligheden er ham selv. (Foto: Linda Johansen) Plus Måske er jeg en fucking ulykkesfugl

MC Clemens deler julegaver ud i dag og i morgen, hvor han sammen med vennerne Jon Nørgaard og dj Kato giver gratiskoncert i Århus og København. Du kan se den nye musikvideo til 'Champion' til venstre. (Pressefoto) Danske kendte - 16. dec. 2010 - kl. 11:39 Clemens: Trommeslager fik banan i røven