Kendt tv-læge har kræft: Sådan har jeg det nu

Charlotte Bøving fik konstateret cancer på tyndtarmen og bughulen i september 2016. I dag er der ro på sygdommen, og hun går en fremtid i møde med spændende projekter

Charlotte Bøvings medicin hjælper, og hun har det strålende for tiden. Foto: Jonas Olufson
Charlotte Bøvings medicin hjælper, og hun har det strålende for tiden. Foto: Jonas Olufson

51-årig Charlotte Bøving fik sig noget af et chok, da hun fik en frygtelig besked at vide i 2016. Hun havde kræft. I dag har tv-lægen det dog godt igen.

Det fortæller hun ved Dennis Knudsens bror Dions fødselsdag ved Lynetten.

- Jeg har det godt. Jeg har været til scanning i marts måned sidst og skal igen her i september, men der er ro på min sygdom, og medicinen virker. Jeg har det rigtig godt og får dyrket en masse motion, siger hun.

Charlotte Bøving er en travl kvinde. Hun arbejder alle ugens dage som enten praktiserende læge eller som tv-vært. Foto: Michael Stub Danske kendte Kræftramt tv-læge får travlt: Vært på seks nye programmer

Er i gang med programmer
Tilbage i 2017 fik hun dog at vide, at en blodprøve viste, at kræften var ved at sprede sig. Det holdt heldigvis ikke stik.

- Jeg blev ringet op, fordi min blodprøveværdi var steget med næsten 700% i forhold til den prøve der blev taget i marts måned. 10 dage efter det dårlige resultat blev jeg scannet, for jeg tænkte, at jeg havde fået levermetastaser, og at kræften havde spredt sig, har hun tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Bøving fortæller også, at hun har gang i en række projekter, som kommer på DR1 til efteråret. Dem har hun store forventninger til.

- Jeg er i gang med et par psykopat-programmer, som kommer til efteråret på DR1. Der kommer faktisk tre produktioner. Det bliver nogle banebrydende programmer. Det kan jeg lige så godt sige, siger hun.

Charlotte Bøving lever hver dag med viden om, at hun lider af uhelbredelig kræft. Foto: Michael Stub/HER og NU Danske kendte Tv-lægen ramt af kræft: Sådan har hun det