Kendt tv-vært dropper Go’ morgen Danmark

I stedet satser han alt på livet som iværksætter

Morten Resen er - for nu - færdig med tv. Foto: Linda Johansen
Morten Resen er - for nu - færdig med tv. Foto: Linda Johansen

Den kendte tv-vært Morten Resen vender ikke tilbage til sit job som vært på ’Go’ morgen Danmark’, når hans et års orlov udløber den 1. februar.

Det fastslår Resen selv på Facebook, hvor han i et længere opslag forklarer, at han vil hellige sig hjertebarnet GoLittle. En slags tripadvisor-app for børnefamilier.

- Det har virkelig været en svær beslutning. Den sværeste i mit arbejdsliv. For valget stod mellem, på den ene side, at vende tilbage til det bedste job, jeg nogensinde har haft, med de bedste kollegaer, man kan forestille sig, og så, på den anden side, at springe ud på det (meget) dybe. At gå all in på GoLittle, som er den lille virksomhed, jeg siden sommer har været i gang med at bygge op, skriver Morten Resen.

- Så det var altså et valg mellem det gode faste job, lønnen, pensionen og alt det der - og så livet som jomfruelig iværksætter på gyngende grund og med blinkende kassekredit og udhulet pensionsordning. Og jeg har valgt det sidste. Jeg vender ikke tilbage til Go’ morgen Danmark.

Morten Resen tog mod til sig, og fik stillet nærgående spørgsmål til George Michael. Foto: Linda Johansen flash - 26. dec. 2016 - kl. 13:23 Morten Resen: 'Jeg ville vide om George Michael var lykkelig'

Ren underskud
Da Ekstra Bladet mødte Morten Resen i december fortalte han, at han var gået fra en fyrstelig hyre på TV 2 til at have en sur bankrådgiver på nakken. Alligevel var han glad, for app’en er, som han også skriver på Facebook, dét, han vil.

- Jeg er gået fra at have en fyrstelig løn til nul kroner og en udhulet pensionsordning. Selvfølgelig har jeg fået lidt ind, men projektet er ren underskud, og min bank synes, det er verdens dårligste idé, fortalte han dengang til Ekstra Bladet.

Se også: Morten Resen fik fyrstelig hyre: Nu tjener jeg intet

Lige nu ved han ikke, om han kommer tilbage foran skærmen. Det afhænger af succesen for GoLittle og den podcast, han har lavet, hvor han løbende fortæller om processens op- og nedture.

- Jeg har lovet TV 2, at skal jeg lave TV igen i løbet af overskuelig fremtid, gør jeg det hos dem. Fordi det nu engang føles som min anden familie. Men det skal jeg ikke. I hvert fald ikke lige nu - og måske aldrig nogensinde. Jeg ved det ikke, skriver han.

GoLittle er endnu ikke udgivet.

Mest læste i flash!
Hent flere