Kendt tv-vært gravid

Lisbeth Østergaard venter sit andet barn til foråret

Se Østergaard i aktion

- Man har et standpunkt...til man ser to streger på testen.

Sådan skriver tv-værten Lisbeth Østergaard i et opslag på Instagram, hvor hun sammen med manden Ralf Christensen og sønnen Viggo på to et halvt viser en positivt graviditetstest frem.

37-årige Østergaard har tidligere fortalt, at Viggo bliver enebarn, så den lidt sjove tekst var bare for at være lidt på forkant, fortæller hun med et grin, da Ekstra Bladet ringer for at ønske hende tillykke.

- Når man spørger en træt nybagt mor, om de skal have flere, når de aldrig sover og har gylp udover det hele, så svarer man nej, men man glemmer jo heldigvis, joker hun.

Se også: Et år efter tv-værts bryllup: Derfor sælger jeg min brudekjole

Og fra dét skete, til hun var gravid, gik der ikke lang tid.

- Vi var begyndt at snakke om: 'Skal han nu virkelig også være enebarn?'. Og jeg ærgrede mig over, at jeg havde solgt alt babyudstyret. Før vi vidste af det, stod jeg med en positiv test, lyder det glad fra den kommende mor til to, der netop har kunnet opleves i TV3's programmet 'Boligkøb i blinde'.

Familieforøgelsen bliver til foråret, men parret ved endnu ikke, om det bliver en lille dreng eller pige, der flytter ind i familiens hus på Amager.

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen har kendt hinanden siden 2013 og blev gift i august sidste år.

Se også: Lisbeth Østergaard raser: Det her er fandme IKKE okay

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere