Kendte korser sig: Hvad sker der for Frost-forældre

Silas Holst mener ikke, at man kan tillade sig at brokke sig over et gratis arrangement

Det var ikke alle, der var utilfredse med oplevelsen. En læser har sendt følgende video til Ekstra Bladet med beskeden: - Vi havde en god oplevelse.

Skuffede og hysteriske børn kan være en plage for deres omgivelser. Men det er intet imod, hvad deres forældre kan præstere af skidt opførsel.

Under lørdagens 'Frost'-arrangement i det centrale København kom flere forældre nærmest op at toppes, fordi deres små poder ikke kunne se Maria Lucia og Kristine Yde, der sang børnenes yndlingssange fra Disney-filmen ved et gratis arrangement.

Sådan var udsigten for tusindvis af skuffede børn til Disneys 'Frozen' sing-along-arrangement på Gammeltorv i København lørdag. (Privatfoto: Thomas Frandzen.) Samfund - 26. apr. 2015 - kl. 11:39 Forældre raser over Disney-arrangement: Børn kunne intet se og høre

Ekstra Bladet har fået mange henvendelser fra rasende forældre til skuffede børn. Fremmødet var enormt, og det betød, at den lille scene nærmest druknede i mængden af de omkring 10.000 mennesker, der var mødt op.

For mange var det ikke kun svært at se de to sangerinder - lyden kunne næsten heller ikke trænge igennem folkemængden, skriver flere.

- De små glade ansigter hos børnene inklusive vores egen datters blev forvandlet til triste ansigter. Vi kunne lige så godt have sagt, at juleaften var aflyst. Børn græd, og forældre var frustrerede, for hvordan skulle de forklare deres børn, at det ikke blev bedre? skriver Signe Merkelsen på Disney Danmarks Facebook-side.

Stop brokkeriet
Skuespilleren Silas Holst er mildest talt rystet over reaktionen fra de sure forældre. Han kalder det typisk dansk, at folk konstant brokker sig.

'Hold nu op...!!! Måske man som forældre kunne sige sig selv, at der blev mange mennesker, og det ville være et tilløbsstykke uden lige - i stedet for at brokke sig over, at Disney ikke kunne forudsige det ... Kan forstå klagerne, hvis man havde betalt penge for arrangementet. Det var et GRATIS arrangement, så har svært ved at se, hvordan man kan tillade sig at brokke sig', skriver han blandt andet på Instagram.

Se også: Silas og Johannes har fået en lille prinsesse

Skuespilleren, der er far til en lille datter på seks måneder, var også kommet for at høre koncerten. Og han begriber ikke, at forældrene omkring Gammeltorv ikke brugte tid på at forklare deres børn, at man ikke altid kan få sin vilje i stedet for selv at begynde at toppes.

'Undskyld, hvis jeg træder forældre over tæerne - men det er så klassisk dansk, synes jeg, at nogen bare SKAL brokke sig. Jeg var der selv med min datter, og JA, det var kaos...! Men hvad kan man forlange af et gratis arrangement? Så må det som sagt være op til forældrene at tænke fremad og regne ud, der kommer et hav af mennesker og så komme i god tid - og ellers forklare sine grædende børn, at alting ikke altid lykkes. Jeg stod med min familie langt nede af strøget, men nød da stadig de smukke sange udført af Maria Lucia og Kristian Yde', skriver han.

Hvad med børn i Syrien
Over for Ekstra Bladet uddyber Silas Holst, at han ikke forstår, at forældrene vender et velment og gratis arrangement til noget negativt.

- Når det er gratis, må man tage, hvad man kan få. Og jeg fatter ikke, at man i stedet for at brokke sig ikke bare prøvet at få det bedste ud af det. Så tag dog ungerne med på McDonalds og få en hyggelig dag i stedet for al det brok. Tag nu ja-hatten på, siger han.

Det er ikke kun Silas Holst, der har fået nok af de rasende 'Frost'-forældre. Også komikeren Geo har kommenteret hysteriet.

'Når børn og forældre i de syriske flygtningelejre læser dette, bliver de RASENDE!!! Send hjælp til disse stakler ved at sms'e i-landsproblemer til 1212, og du donerer 10.000 skattefri kr. til deres friværdi', skriver han.