Kessler jubler: Nu er han far til to

Den pensionerede boksemester og kæresten Lea Hvidt blev tidligere på ugen forældre til en lille pige

Mikkel Kessler, Lea Hvidt og snart toårige Romeo jubler over ankomsten af den endnu navneløse, fire dage gamle lillesøster (Foto: Privatfoto).
Mikkel Kessler, Lea Hvidt og snart toårige Romeo jubler over ankomsten af den endnu navneløse, fire dage gamle lillesøster (Foto: Privatfoto).

Det er to og et halvt år siden, Mikkel Kessler boksede sin sidste kamp som professionel, og man må sige, at den 36-årige Amager-dreng har timet både karriere og privatliv perfekt. Blot et halvt års tid efter 2013-nederlaget i den sidste kamp mod engelske Carl Froch blev Kessler for første gang far, da sønnen Romeo kom til verden i juledagene 2013.

Se også: Kessler under bæltestedet: Det taler han om…

Nu har Mikkel Kessler og hans kæreste Lea Hvidt fordoblet børneflokken. Natten til i tirsdags blev Romeo nemlig storebror, da Lea fødte en lille pige.

- Der er sådan set ikke så meget at berette, for alt gik lige efter planen, og nu er vi hjemme igen og nyder bare at være fire i vores lille familie, siger den glade mor Lea Hvidt, som endnu ikke vil løfte sløret for, hvad den fire dage gamle pige skal hedde, eller om der overhovedet er et navn på plads endnu.

- Ligesom med Romeo venter vi helt til barnedåben med at fortælle navnet, siger Lea Hvidt, der for blot en måneds tid siden debuterede som forfatter med bogen ’D.I.Y. med Lea’. Ydermere har hun travlt med sin egen blog, hvor den performance design-uddannede 'fru Kessler' fortæller om blandt andet sund livsstil, markering af mærkedage med meget mere.

Mikkel Kessler har hidtil løbet med det meste af opmærksomheden, men nu springer kæresten Lea Hvidt ud som forfatter og eks-bokseren nyder at stå i skyggen af fruen (Foto: Thomas Sjørup). flash - 2. sep. 2015 - kl. 17:24 Kessler jubler: Nu står jeg i skyggen af Lea

Ved bogudgivelsen fortalte Mikkel Kessler, hvor glad han var for, at det nu var kæresten og ikke ham selv, der skulle stå i spotlightet efter så mange års offentlig interesse for ham som bokser.  

- Nu har al opmærksomheden drejet sig om mig i mange år, men da jeg ikke ligefrem har elsket at være i medierne, er det super dejligt for mig, at jeg nu skal stå i skyggen af Lea, sagde han ved den lejlighed.

Ekstra Bladet mødte tidligere på året Lea Hvidt, hvor hun fortalte om sin bog ’D.I.Y. med Lea’ (video: Camilia Soltani)