Kessler under bæltestedet: Det taler han om…

Den pensionerede topbokser klar med nyt foredrag, hvor han lader offentligheden komme med bag kulisserne, sportsligt og privat

Mikkel Kessler har smidt boksehandskerne og er klar med sit nye foredrag, der hedder 'Under bæltestedet' (Foto: Thomas Sjørup).
Mikkel Kessler har smidt boksehandskerne og er klar med sit nye foredrag, der hedder 'Under bæltestedet' (Foto: Thomas Sjørup).

Der er gået to og et halvt år, siden han senest var i ringen og otte måneder siden, han i Ekstra Bladet erklærede, at han indstillede sin karriere som professionel bokser.

Det startede med forlegne smil, og så blev det lige pludselig dødelig alvor mellem Mikkel Kessler og Joe Calzaghe. (Foto: AP) Boksning - 2. nov. 2007 - kl. 15:40 Kessler måtte smide underbukserne

Siden har Mikkel Kessler fra sit forretningsmæssige hovedkvarter i Dragør hjulpet en masse mennesker med at komme i bedre form, ligesom han bruger en stor del af sin tid på konceptet fit.nu, der er en træningsmetode, som kan dyrkes i hjemmet ved hjælp af en internetopkobling.

Nu er Mikkel Kessler klar til at udvide biksen. Det sker, når den 36-årige Amager-dreng snakker sin nye karriere som foredragsholder i gang med foredraget ’Under bæltestedet’.

Se også: Kessler taler ud: Savner boksning, men...

- Oplev et personligt og inspirerende foredrag, hvor den ellers private Mikkel Kessler for første gang rigtig lader offentligheden komme bag om rampelyset og giver et åbent og ærligt indblik i sin professionelle karriere og de valg og fravalg, han undervejs har måttet tage på godt og ondt, lyder det i følgeteksten til Kesslers kommende foredrag, der er fyldt med anekdoter fra bokseverdenen.

Mikkel Kessler har hidtil løbet med det meste af opmærksomheden, men nu springer kæresten Lea Hvidt ud som forfatter og eks-bokseren nyder at stå i skyggen af fruen (Foto: Thomas Sjørup). flash - 2. sep. 2015 - kl. 17:24 Kessler jubler: Nu står jeg i skyggen af Lea

- Jeg glæder mig til at komme ud og tale om mit liv og min karriere. Årene har lært mig, at den ballast, jeg har fået med mig fra bokseringen og træningslokalet, er noget, jeg kan bruge i mit private liv og forhåbentlig kan jeg inspirere en masse mennesker til tackle udfordringer og nederlag på den mest hensigtsmæssige måde, siger foredragsholder Kessler.