Klaus Pagh: Kan trække 6,5 mio. kr. ud af huset

Den 80-årige skuespiller er hovedrig med sine tre boliger

Får Klaus Pagh 13,5 millioner kroner for sin Hellerup-villa, kan han sætte 6,5 millioner kroner direkte ind på kontoen. (Foto: Polfoto)
Får Klaus Pagh 13,5 millioner kroner for sin Hellerup-villa, kan han sætte 6,5 millioner kroner direkte ind på kontoen. (Foto: Polfoto)

Klaus Pagh har sat sit 340 kvadratmeter store hus med swimmingpool i Hellerup til salg, fordi hans kone gerne vil have et mindre et af slagsen.

Og får den tidligere teatermand solgt til den krævede pris på 13,5 millioner kroner, kan han putte en betydelig pengestak i baglommen.

Gælden i ejendommen er på kun syv millioner kroner, hvilket efterlader Pagh med et rådighedsbeløb på 6,5 millioner kroner.

- Ja, det lyder jo meget godt, men alle de andre huse er jo også steget. Hvis jeg skal ud og købe et hus, der er halvt så stor i samme område, koster det 11-12 millioner kroner, siger Pagh til Ekstra Bladet.

Brian Laudrup er blandt de kendisser, der for tiden har et hus til salg. (Foto: Jakob Jørgensen) Kendte Lange liggetider: Her er de kendtes boligmareridt

Klaus Pagh sammen med sin kone, Nancy. (Foto: Mogens Flindt)
Klaus Pagh sammen med sin kone, Nancy. (Foto: Mogens Flindt)

- Hvorfor sælger du så?

- Jeg vil gerne blive boende, fordi jeg kan svømme her, men min kone vil gerne have noget mindre. Men nu må vi se, om vi finder det rigtige, siger han.

Ud over det store hus i Hellerup ejer han et sommerhus i Hornbæk. Her er friværdien dog ikke noget at prale af, når man sætter gæld i forhold til offentlig vurdering.

Han skylder 2,4 millioner i huset, der af det offentlige er vurderet til 2.150.000 kroner.

Se også: Klaus Pagh sætter prisen på usælgeligt hus op

Pagh, der forleden fyldte 80 år, har også bevæget sig ind på markedet for forældrekøb.

I juni købte han en 68 kvadratmeter stor lejlighed på Amager.

- Det er til min søn, Peter Frederik, siger han til Ekstra Bladet.

Jeg fortryder ikke min vilde ungdom, erklærer Klaus Pagh. Foto: Jesper Mortensen Kendte Dame-magneten Klaus Pagh: Jeg drak nok til at smadre min bugspytkirtel