'Klovn' klar til optagelser: Det bliver pisse sjovt!

Det succesfulde makkerpar Casper Christensen og Frank Hvam har netop færdiggjort ti manuskripter til den nye sæson af 'Klovn'

Der er lagt sidste hånd på manuskripterne til den kommende og 7. sæson af den populære tv-serie 'Klovn'. Foto: Per Arnesen/TV 2
Der er lagt sidste hånd på manuskripterne til den kommende og 7. sæson af den populære tv-serie 'Klovn'. Foto: Per Arnesen/TV 2

Den berømte og berygtede komikerduo Casper Christensen og Frank Hvam har lagt sidste hånd på manuskripterne til den kommende sæson af den populære tv-serie 'Klovn'.

Det afslørede Christensen onsdag på sin Instagram-profil. Her pegede begge komikere nemlig stolt ned på ti spritnye manusser.

- 10 nye afsnit af klovn færdigskrevet! #klovn, skriver Casper Christensen.

Optagelserne til en ny omgang tåkrummende pinagtigheder med de velkendte og populære karaktere starter til august.

Serien kommer dog først til at rulle over skærmen på TV 2 i 2018.

Casper Christensen og Frank Hvem vender tilbage i dit tv med mere 'Klovn'. Foto: TV2/Per Arnesen Danske kendte - 1. feb. 2017 - kl. 13:34 'Klovn' vender tilbage til tv-skærmen

Derfor er Casper Christensen da heller ikke meget for at løfte sløret for, hvad der helt præcist kommer til at ske i den syvende og længe ventede sæson af 'Klovn'. Men én ting kan han dog sagtens garantere:

- Jeg kan love dig, at det nok skal blive pisse sjovt! lyder det fra den 48-årige skuespiller og manuskriptforfatter til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Seks sæsoner og to spillerfilm har Casper Christensen og Frank Hvams succesrige 'Klovn'-univers indtil videre kastet af sig.

Se også: Blev kendt som 'Bo' fra Klovn: Nu er han blevet student

Men denne gang har det morsomme makkerpar haft brug for hjælp til at realisere deres fremtidige, pinlige afsnit.

Ekstra Bladet har tidligere kunne berette om, at duoen således har søgt statister til de forestående optagelser.

Læs mere her: Casper og Frank har brug for DIN hjælp. Foto: /ritzau/Martin Lehmann Film, tv & radio - 16. jun. 2017 - kl. 10:26 'Klovn' søger statister: Er det Danmarks dårligste timeløn?

'Klovn', Casper Christensen og Frank Hvam. Foto: Unger Anthon/Ekstra Bladet
'Klovn', Casper Christensen og Frank Hvam. Foto: Unger Anthon/Ekstra Bladet

I 7. sæson kan man forvente at se den samme besætning i de bærende roller som tidligere i 'Klovn'. Men der vil også være nyt blod på holdet.

- Der vil være nogle nye ansigter, har Casper Christensen tidligere sagt til Ekstra Bladet, men ville dog ikke afsløre hvem.

- Men jeg kan da sige så meget, at de skuespiller-venner, jeg har, som ikke allerede har være med i 'Klovn' er ved at lægge billet, grinte han.

- Det er utroligt, at folk stadig kan kende mig, men det kan de, og der bliver altid spurgt til min tissemand, siger Marcuz Jess Petersen. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 29. mar. 2017 - kl. 06:46 Marcuz fra 'Klovn': - Der bliver altid spurgt til min tissemand

Se også: Frank Hvam ligeglad med underskud: Betaler sig selv 6 millioner

Den danske komediefilm fra 2015 'Klovn Forever'. Foto: Per Arnesen
Den danske komediefilm fra 2015 'Klovn Forever'. Foto: Per Arnesen

Foto: Per Arnesen
Foto: Per Arnesen