Kold luft mellem bagedyst-damer: Det var ikke et godt samarbejde

Annemette Voss og Ditte Julie Jensen blev slyngveninder, efter de var med i 'Den store bagedyst' - det er de ikke længere

Annemette Voss (t.v.) og Ditte Julie Jensen (t.h.) har skrevet bogen 'Kagemagi' sammen og drevet en YouTube-kanal. Foto: Privat
Annemette Voss (t.v.) og Ditte Julie Jensen (t.h.) har skrevet bogen 'Kagemagi' sammen og drevet en YouTube-kanal. Foto: Privat

Det blev hverken til sukkersøde smil eller kærlige kram, da de to tidligere deltagere i 'Den store bagedyst' Ditte Julie Jensen og Annemette Voss begge lagde vejen forbi den røde løber til gallapremieren på 'Mamma Mia' i København tidligere på ugen.

De to kvinder har ellers haft et meget tæt forhold som både veninder og arbejdspartnere, men de arbejder ikke længere sammen.

Kvaler med at få det professionelle samarbejde til at flyde har ifølge Annemette Voss drevet damerne fra hinanden.

- Det var ikke et godt samarbejde, men du får ikke mere at vide af mig - der er ikke mere at sige. Jeg tror, at den pæne historie er, at det er det, siger en kortfattet Annemette Voss på den røde løber.

Se også: Tv 2-vært: Jeg får lyst til at råbe og rive mig i håret

Annemette Voss og Ditte Julie Jensen har skrevet bogen 'Kagemagi' sammen, ligesom de også har drevet YouTube-kanalen af samme navn.

Voss vil ikke ud med, hvad der helt præcist kom imellem hende og Ditte Julie Jensen.

- Jeg vil ikke sige mere om det. Det ser jeg ingen grund til, og jeg tror ikke, at der kommer noget godt ud af det, siger Annemette Voss, der var med i DR's kage-succes i 2013.

Ditte Julie Jensen (t.v.) lod sig fotografere sammen med sin ledsager - ikke Annemette Voss. Foto: Mogens Flindt
Ditte Julie Jensen (t.v.) lod sig fotografere sammen med sin ledsager - ikke Annemette Voss. Foto: Mogens Flindt

Et stykke væk fra Annemette Voss konverserer Ditte Julie Jensen livligt med sin sociale medie-rådgiver og veninde, som hun har taget med som følgesvend til gallapremieren.

Jensen, der var med i 2015-udgaven af 'Den store bagedyst', fortæller, at hun både er i gang med at agere tv-kok for produktionsselskabet Metronome, og at hun skriver på tre bøger for tiden.

Se også: ’Bagedyst’-Ditte har taget et benhårdt valg

Intet af det er sammen med Annemette Voss, efter deres respektive business' ifølge Ditte Julie Jensen ikke længere kunne gå hånd i hånd.

- Nej, Det er det ikke. Annemette og jeg har stoppet samarbejdet, da begge vores forretninger skulle hver til sit, og det er meget naturligt, at det går sådan nogle gange, siger Ditte Julie Jensen.

Annemette Voss (t.h.) er uddannet arkitekt, men har siden skfitet tv-branchen, efter hun vandt 'Den store bagedyst' i 2013. Foto: Mogens Flindt
Annemette Voss (t.h.) er uddannet arkitekt, men har siden skfitet tv-branchen, efter hun vandt 'Den store bagedyst' i 2013. Foto: Mogens Flindt

Heller ikke Ditte Julie Jensen vil nærmere ind på, hvad der konkret splittede de to damer ad.

- Du kan prøve at spørge Annemette - hun står lige bagved, ikke, siger Ditte Julie Jensen.

Mere end kage
Da Ekstra Bladet talte med Ditte Julie Jensen om sit forhold med Annemette Voss for et par år siden, var alt ellers fryd og gammen.

På det tidspunkt havde hun netop medvirket i 'Den store bagedyst', og der var det ifølge Jensen rart at have en at dele oplevelsen med.

- Det er rigtig dejligt at have en veninde, der også selv har været med i ’Den store bagedyst’, og som kan forstå, hvad det er, man har været igennem, når man har stået der i teltet og været total presset, sagde Ditte Julie Jensen.

Se også: 'Bagedyst'-deltager skal giftes: - Det er håbløst

Hun fortalte yderligere, at var meget mere end bare kage i deres forhold.

- Der er flere ting i vores venskab. Også ud over kage. Vi har rigtig mange ting til fælles, men vi elsker selvfølgelig at bage sammen og stå og nørkle med det, sagde Ditte Julie Jensen dengang.

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen