Kronborg afslører knægtens navn

Familien stemte for Steen. - Jeg synes bare ikke, at Steen passede til min lille nougat-dreng, siger hun

Stine Kronborg har endelig besluttet sig for, hvad hendes søn skal hedde. Foto: Mogens Flindt
Stine Kronborg har endelig besluttet sig for, hvad hendes søn skal hedde. Foto: Mogens Flindt

I december blev Stine Kronborg mor for første gang, og efter længere betænkningstid har realitystjernen nu besluttet sig for, hvad hendes lille søn skal hedde.

Se også: Stine Kronborg har født en søn

- Jeg har, lige siden jeg vidste, at det var en dreng, været forelsket i ét navn, nemlig Columbus. Mange tænker hurtigt på Christoffer Columbus, der var en kendt opdagelsesrejsende, og det passer fint med, at jeg har tænkt mig at hive ham med rundt og opleve verden sammen med mig. Columbus betyder også due, som står for fred, skriver Stine Kronborg ifølge Realityportalen på sin blog.

Navnet faldt dog ikke lige frem i god jord hos Kronborgs familie, der havde håbet, at sønnen skulle hedde Steen efter Stines afdøde far.

-  Jeg synes bare ikke, at Steen passede til min lille nougat-dreng. Jeg følte også, at det var for tæt på, for jeg er ikke er parat til at gå og sige min fars navn kun et år efter hans død, skriver hun.

Se også: Stine Kronborg jubler: Patværket virker

Derfor er valget faldet på Leo Columbus Kronborg Mikkelsen.

- Juleaften kom det til mig, da jeg kiggede på min smukke dreng. Det fløj ud af munden på mig: 'Du skal hedde Leo Columbus'. Jeg blev ved med at gentage det, og jeg elskede det. Så kunne familien også være glade, da min farfar hed Leo. Så navnet er: Leo Columbus Kronborg Mikkelsen.

Stine Kronborg er i øvrigt vært, når der fredag aften afholdes Reality Awards i Imperial i København. Ud over Kronborg er også 'Paradise Hotel'-stjernerne Philip May og Patrick Brylov med til at styre showet.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere