Lækre sild og sjove fyre til Zulu Comedy Galla

På den røde løber ankommer kendte komikere, kjoleklædte kvinder og andet godtfolk lige nu til 'Zulu Comedy Galla 2015'. OBS: Live-udsendelsen er slut

Andreas Bo og Mascha Vang til 'Zulu Comedy Galla 2014'. (Foto: Jakob Jørgensen)
Andreas Bo og Mascha Vang til 'Zulu Comedy Galla 2014'. (Foto: Jakob Jørgensen)

Der kommer ikke til at være meget skønsang i Operaen torsdag aften, men der kommer uden tvivl til at lyde latterbrøl langt ud over København fra den store bygning på Holmen.

'Sjov mand, klam personlighed' var Tobias Dybvads første one man show. Showet fra 2013 fik titlen, efter en af Dybvads følgere på Facebook omtalte ham sådan. Showet 'Er det ikke dig fra Dybvad' er fra i år og spiller resten af efteråret. Førstkommende mulighed for at se den mulige vinder af 'Årets Komiker' er ved et stort show i Falconer Salen på Frederiksberg den 3. september. (Foto: Finn Frandsen) Danske kendte - 21. aug. 2015 - kl. 06:56 Tobias Dybvad: Juryen giver mig et forsøg mere

Danmarks nationalopera danner nemlig ramme om 7. udgave af 'Zulu Comedy Galla', hvor cremen af landets sjove mennesker er samlet for at hylde det morsomme.

Prisen for årets komiker er aftenens mest prestigefyldte, og her dyster de rutinerede herrer Jan Gintberg, Tobias Dybvad, Jacob Tingleff og Christian Fuhlendorff om æren.

Se også: Jacob Tingleff: Griner ikke af dansk comedy

Løjerne styres for andet år i træk af multitalentet Rasmus Bjerg, og showet er startskuddet på 'Zulu Comedy Festival', som i perioden 27. august til 6. september byder på 220 comedy-shows i København og Aarhus.

Se også: Fuhlendorff: Jeg har øvet mit taberansigt

Showet løber af stablen torsdag aften, og du kan på TV2 Zulu se hele herligheden fra kl. 20:15 søndag d. 30 august.