Læserne: Helt i orden at korsfæste dværg

Ekstra Bladets læsere har talt: otte ud af ti mener, at korsfæstelsen af Simon Dværg er helt okay

På natklubben kommer også gæster som Frederik Fetterlein, Søren Rasted, Emil Thorup, Klumben, Topgun og Pharfar. (Foto: Nikolaj Brünnich)
På natklubben kommer også gæster som Frederik Fetterlein, Søren Rasted, Emil Thorup, Klumben, Topgun og Pharfar. (Foto: Nikolaj Brünnich)

14.187 læsere har i skrivende stund været inde og afgive deres stemme til, hvorvidt det var i orden, at Sport Club korsfæstede en dværg til deres fester i påskeferien.

Og resultatet er klart. 81 procent af Ekstra Bladets læsere mener, at det er helt i orden at korsfæste en dværg, så længe han eller hun selv er med på ideen.

19 procent mente, at det var at gå over grænsen.

I forbindelse med påsken valgte holdet bag natklubben Sport Club at lade en dværg blive korsfæstet bag dj-pulten. Sport Club er en torsdagklub, der holder til i Sundays lokaler i indre København.

En afdanket stripper. Sådan lyder skudsmålet fra barkongen Simon Lennet til Sarah Grünewald. (Arkivfoto: Krestine Havemann/All Over). Kendte Barkonge til Grünewald: Du er en afdanket stripper

Artiklen fortsætter under billedet...

Her hænger Simon Dværg på korset. (Foto: Nikolaj Brünnich)
Her hænger Simon Dværg på korset. (Foto: Nikolaj Brünnich)

Ekstra Bladet har spurgt Simon Lennet, der sammen med blandt andre Casper Christensen er medejer af Sunday og dermed lagde lokaler til korsfæstelses-festen, om hvorfor der lige skulle korsfæstes en dværg. Til det svarer han:

- Altså først og fremmest fordi vi synes, det kunne være sjovt og for at sætte lidt stemning på en stor påskefest, som vi afholdte på klubben, skriver han til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Nu 'legede' vi jo bare korsfæstning med lidt snor og sådan, men på mange måder kan man vel sige, at vi tog påskefejringen mere seriøst end de fleste danskere, der bare bruger anledningen til at køre uanede mængder af karrysild og snaps i gabet.

Se også: Dommen er faldet i Mascha og Kira-sagen

Lavede kun to damer
- Den eneste, vi kender, der er blevet lidt fortørnet, er Simon Dværg selv, som blev lidt mavesur over, at han kun lavede to damer den aften.

Ekstra Bladet har talt med Simon Dværg og spurgt, hvordan han oplevede seancen.

- Det var ren rutine. Jeg gjorde det også sidste år, svarer han.

Han fortæller, at han hang på korset to timer torsdag, fredag og lørdag aften. Han synes, ideen er ganske udmærket.

- Det er selvfølgelig for at vise, hvad Jesus gennemgik op til påske.

Se også: Ansat på Caspers natklub hænger Mascha ud

Mest læste i flash!
Hent flere