Leo ramt af nye komplikationer

Sussis bedre halvdel kæmper fortsat med at komme på benene efter sin anden hofteoperation

Sådan lød det, da Sussi og Leo sendte en hilsen fra sygesengen den 29 juli, da Leo netop var blevet indlagt

Se også: Aflyser koncert: Leo er faldet ned fra stige

Det har bare ikke være Leo Nielsens sommer! For en måned siden faldt han så uheldigt ned ad en stige i den autocamper, som han og Sussi turnerer rundt i, at han brækkede hoften.

Det betød i første omgang en ny hofte til musikeren, der i 45 år har spillet og sunget med hustruen som fast makker.

60-årige Leo kom hurtigt på benene igen, men en forkert bevægelse i samme autocamper for små 14 dag vej til en optræden ved Nykøbing Sjælland sendte igen musikeren under kniven. Leo måtte gennemgå en ny hofteoperation på Holbæk Sygehus.

Leo er forhåbentlig snar tilbage, håber Sussi. Foto. All Over Danske kendte - 29. jul. 2016 - kl. 20:07 Ingen vej udenom: Leo skal opereres

Og derfra er det gået alt andet end fremad for Leo. I sidste uge holdt hans ene nyre pludselig op med at virke, og nu er der kommet endnu en komplikation til, fortæller Sussi til Ekstra Bladet.

Se også: Leos nyrer slog pludselig ud

- Leo har fået stafylokokker i det ene ben, så det er ikke så godt, siger hun.

Midt i al elendigheden glæder Sussi sig dog over én ting.

- I går blev Leo endelig flyttet til Aalborg Universitetshospital, og det var virkelig dejligt at kunne besøge ham, siger hun.

Sussi har ikke set sin mand siden fredag i sidste uge, fordi hun har haft nok har gøre med at passe alt omkring deres forretning, mens Leo har ligget på langs og været i dialyse.

- Han blev transporteret liggende i en ambulance fra Holbæk til Aalborg, og det var dejligt at se, at han trods alt er ved godt mod, siger hun.

- Nu har han fået computeren ud på sygehuset, så kan han da hjælpe med at besvare mails og sådan noget, smågriner Sussi, der skal besøge sin mand igen i dag.

Se også: Sussi: - Leo skreg af smerte

- Han skal i dialyse igen i eftermiddag, og derefter skal jeg besøge ham. Han har spurgt, om jeg ikke vil komme i autocamperen, så jeg kan tage vores hund med. Den savner han rigtigt meget. Måske vil han også ryge en pibe tobak, selvom han faktisk ikke virker til at have savnet det så meget, fortæller Sussi.

- Hvad siger lægerne om udsigterne til at han kan komme hjem?

- På Holbæk sagde de mellem en uge og 14 dage. Jeg håber meget på, at han er hjemme til weekenden. Men han har meget vand i kroppe på grund af nyren, der ikke virker. Og så skal de stafylokokker også først bekæmpes, så nu må vi se, siger Sussi og fortæller, at lægerne håber på, at nyren går i gang med virke af sig selv igen.

 

- Det er ikke normalt, at en nyre sådan sætter ud. Det kan både skyldes den stress og den medicin, hans krop har været påvirket af de seneste 14 dage. Og på sygehuset i Aalborg er de ikke helt tilfredse med den medicin, han har fået på Holbæk Sygehus, så nu har de taget det fra ham og håber, at det kan gøre en forskel, siger hun.

Sussi har siden Leos uheld optrådt med en afløser, men den kommende weekends arrangement er aflyst af dem, der havde hyret den fast duo, Sussi & Leo.

- Det er måske meget godt. Hvis kan kommer hjem, er det rart nok for mig at være der, siger Sussi.

Se også: Sussi savner Leo: - Her er meget stille

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere