Lettet 'Årgang 0'-familie: - Nu skal det bare væk!

Efter 857 dage på markedet, har Lars Ellebye og Theresia Low Treschow-Kühl endelig fået et tilbud på deres hus i Aabenraa

Det er definitivt slut med at følge med i Rachel, Stephanie og Christians liv i 'Årgang 0'.

Sidste afsnit af serien er netop rullet over skærmen på TV2, og som seere efterlader vi de unge mennesker foran en verden, der står helt og aldeles åben for dem.

I den helt anden grøft er Rachels mor, Theresia Low Treschow-Kühl, landet sikkert og solidt. Hun fortalte i programmet, at hun endelig - efter 25 års mere eller mindre selvvalgte omveje - føler, at hun er havnet på den helt rette hylde. Efter at have arbejdet som præst for det danske mindretal i Tyskland er hun vendt hjem til Danmark og er blevet sognepræst i Felsted i Sønderjylland

Med til embedet hører en charmerende præstebolig med bopælspligt, som Theresia Low Treschow-Kühl glad viste Rachel og hendes bror, David, rundt i. Alt virkede godt i programmet, men med til historien hører, at familien i årevis har kæmpet med at få solgt det hus i Aabenraa, som de flyttede ind i 2009.

Når huset bliver solgt, flytter Lars Ellebye til Tyskland til sin kone. Apoteket i Aabenraa beholder han. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte Årgang 0'-familie kan ikke få solgt huset

Dengang købte Theresia Low Treschow-Kühl og hendes mand, Lars Ellebye, huset med havudsigt til 4.200.000 kroner.

I 2016 satte de huset til salg, da hun fik job i Tarp i Tyskland. Salgsprisen lød den gang på 4.350.000 kroner. Siden er der gået 857 dage, uden at huset af blevet solgt.

'Årgang 0'-parret har flere gange sat prisen på det syv værelser store hus ned. I alt er huset på 194 kvadratmeter sat ned med 20 procent og har i dag en salgspris på 3.495.000 kroner, og nu ser der endelig ud til at ske noget, fortæller de.

- Vi regner med, at det er solgt, siger Lars Ellebye til Ekstra Bladet.

- Vi har fået et tilbud, som vi har sagt ja til, så nu er ejendomsmægleren i gang med papirarbejdet, siger han glad.

Den årlige fortælling om Stephanie, Christian og Rachel fra 'Årgang 0' er nu slu. foto: Camilla Hey
Den årlige fortælling om Stephanie, Christian og Rachel fra 'Årgang 0' er nu slu. foto: Camilla Hey

Det er tydeligt at høre, at ægteparret et lettet over, at de langt om længe kan komme af med deres hus.

- Vi har nydt de år, vi har boet der, men nu skal det bare væk!, siger Theresia Low Treschow-Kühl og fortæller, at de er faldet godt til i den nye præstebolig.

- Vi har fået indrettet os rigtig hyggeligt, og som præst går det bare ikke, at man ikke bor lokalt. Så er man ikke ordentligt til stede, siger hun og fortæller, at hun gør meget ud af at engagere sig i, hvad der sker i Felsted.

- Vi skal snart til 80'er-fest i byen. Det skal nok blive et ømt syn. Men præsten skal nok gå, når menigheden for alvor går til den, griner hun.

Lars Ellebye driver fortsat Løve Apotek i Aabenraa.