Lie Kaas sætter sig selv på pause

Den populære skuespiller Nikolaj Lie Kaas har brug for en pause sammen med familien for at genfinde gejsten

Nicolaj Lie Kaas fortæller her, om sin rolle i DR's dramatiske serie 'Bedrag'

Der er fuld fart på karrieren for Nikolaj Lie Kaas, som i øjeblikket 'Bedrag'. Men nok er nok, og nu har den travle skuespiller brug for en pause fra film og tv, som har fyldt kalenderen til bristepunktet den seneste tid.

Makkerparret Alf og Mads på muldvarpejagt i 'Bedrag'. (Foto: Christian Geisnæs) Div. anmeldelser Anmeldelse: Kedeligere end nogensinde

- Alt ligger stille her i starten af 2016. For første gang har jeg en fuldstændig åben kalender. Det er meget befriende. Det er et fedt sted at være, men også noget, man skal lære. At give slip, fortæller den 42-årige 'Fasandræberne'-skuespiller til Billed-Bladet.

Pausen kommer efter et år proppet med tv-indspilningerne til 'Bedrag' samt to danske spillefilm. Og den travle tid har givet skuespilleren behov for et pusterum.

Nikolaj Lie Kaas har rolle som den iskolde skurk, Alexander Sødergren. Foto: DR TV Bedrag: Den ’gamle’ politi-helt Lie Kaas er blevet skurk

- Det er noget, som alle i min familie fortjener - også jeg selv. For ligesom at få gejsten tilbage, fortæller den prisbelønnede skuespiller.

Nikolaj Lie Kaas understreger, at pausen fra film- og tv-verdenen skal bruges på at pleje familien, som godt kan lide under hans proppede skema. Han er gift med stylist Anne Langkilde, og sammen har de børnene Esther og Gerda, som nu kan se mere til deres eftertragtede far.

Hvis det står til fruen derhjemme, skal Nikolaj Lie Kaas dog ikke bare skifte filmkarrieren ud med de skrå brædder.

42-årige Nikolaj Lie Kaas trappede sidste år ned for reklame- jobbene. foto: ole frederiksen Kendte Nikolajs indtjening styrtdykker

- Min kone er ikke så vild med, at jeg laver teater, for så er jeg simpelthen ikke-eksisterende. Så er jeg væk. Det er vanvittigt hårdt at lave teater, man tænker konstant på sit projekt. Så er der lidt mere frihed i at lave film, afslører 'Dirch'-skuespilleren over for Billed-Bladet.

Der er mindre drengerøv tilbage i os nu, siger Nikolja Lie Kaas. (Foto: Rolf Konow). Filmnyheder Lie Kaas: Der er mindre drengerøv i os nu