Line Baun i vredt opråb: Det var aldrig sket med Uber

Den omstridte kørselstjeneste Uber stoppede officielt al sin kørsel i Danmark tirsdag den 18. april. Men det er tv-værten Line Baun ikke begejstret for

Foto: POLFOTO
Foto: POLFOTO

Taxatjenesten Uber lukkede ned tirsdag den 18. april.

Det er derfor slut med at bestille kørsel fra den populære app. I stedet er de mange tusinde Uber-fans tvunget til at køre med den almindelige danske taxakørsel, og det er tv-værten Line Baun Danielsen ikke tilfreds med.

- Taxabranchen sidder igen alene på transportmagten. Monopoler er sjældent sunde, skriver Line Baun på sin blog.

Danske kendte - 28. mar. 2017 - kl. 12:01 Efter Uber-lukning: Okman slagter politikerne

Dårlig oplevelse
Tv-værten deler en dårlig oplevelse fra, da hun skulle køre med den danske taxaservice. Line Baun havde travlt og skulle ind på Go' morgen Danmark, hvor hun havde sin lille hund med.

Ifølge Line Baun så fik hun besked på, at hun skulle vente op til 20 minutter på en taxa, når hunden var med. Men der gik meget længere tid.

- Næsten 50 minutter efter tikkede der en sms ind, hvor der stod at min taxa var på vej, skriver hun på bloggen.

Line Baun var derfor tvunget til at tage sin egen bil, da hun havde travlt med at komme ind på arbejde. Hun skriver, at hun flere gange kontakter den danske taxaservice med lange ventetider og ingen hjælp.

- Det var aldrig sket med Uber. Selvom mange synes at Uber var forkert, så brugte jeg den sgu fra tid til anden. Her vidste man præcis hvor bilen var, hvornår den kom, og hvad turen vil koste. Og man fik et nummer og et navn på chaufføren, skriver hun og understreger at hunden aldrig har været et problem for den omstridte kørselstjeneste Uber.

Derfor lukker Uber
Den 17. marts meddelte Ubers talsperson Kristian Agerbo at taxatjenesten lukker og slukker i Danmark.

Årsagen til den overraskende lukning er den nye taxalov, der er en for stor mundfuld for tjenesten. Den omstridte kørselsapp har nemlig været i stor kamp mod den danske taxaservice, lige siden den kom til Danmark.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen