Linse erkender: Jeg er ikke Einstein...

- Det kan godt betale sig at være en blondine med store bryster, siger Bryggens ukronede dronning

Folk tror automatisk, at man ikke fatter noget som helst, siger Linse Kessler. Foto: Claus Bjørn Larsen.
Folk tror automatisk, at man ikke fatter noget som helst, siger Linse Kessler. Foto: Claus Bjørn Larsen.

Det er med tiden blevet en rigtig god forretning at hedde Linse Kessler - eller Lenina Christiansen, som den ukronede dronning af Islands Brygge sådan helt officielt hedder.

Hendes bøger topper konstant bestsellerlisterne og hendes foredrag tiltrækker tusindtallige tilskuerskarer.

Mikkel Beha og sønnen Emil på deres sejlskib Havana. Foto: Finn Hageman/TV 2 Danske kendte - 25. jan. 2017 - kl. 16:06 Mikkel Beha: Jeg skal sige farvel til min store, stærke far

Bag succesen ligger en umiddelbar lidt smånaiv og sløset tilgang til livet - og lige under det en kalkule, som går på, at det måske ikke er nogen dårlig idé at virke netop lidt smånaiv.

Det fortæller Linse Kessler i et interview med magasinet '[et cetera] magazine', der uddeles gratis i landets MENY-supermarkeder samt hos isenkræmmerkæden Imerco.

I interviewet fortæller Linse, at det oprindeligt var TV3's idé at lave et reality-show med Mikkel Kessler, realitydronningens berømte bokse-lillebror, og så kunne Linse, Mopper og Geggo da også godt få lov til at være med i showet.

Se også: Dansk realitybabe blev indlagt: Mixede piller og vin

- Jeg kunne sgu da godt regne ud, at jeg var et forsøg på at nå Mikkel sådan af bagdøren.

(...)

- På den måde kan det nogen gange godt betale sig at være en blondine med store bryster, for folk tror automatisk, at man ikke fatter noget som helst, og jeg er heller ikke særligt klog.

- Jeg er ikke Einstein, men jeg er klogere, end de tror - og hvis man på den måde er lidt smartere, end de tror, og ikke siger det til nogen - så ender det jo med at være mig, der kommer ind af bagdøren, siger Linse Kessler til 'et cetera'.

Mest læste i flash!
Hent flere