Linse: Jeg vidste, at Cengiz ville fri

Bryggen-baben kendte til sin kommende svigersøns romantiske planer

Linse glæder sig over, at Geggo og Cengiz skal giftes. Foto: Stine Tidsvilde
Linse glæder sig over, at Geggo og Cengiz skal giftes. Foto: Stine Tidsvilde

Det kan godt være at Geggo er forelsket i sin kommende mand, Cengiz. Det er hendes mor nærmest også.

Linse Kessler er fuldstændig pjattet med sin kommende svigersøn, som hun snakkede godt om overfor Geggo, inden det kommende ægtepar overhovedet mødtes.

- Jeg så ham først, siger Linse tilfreds til Ekstra Bladet.

- Jeg sagde hej til ham hver dag, inden Geggo overhovedet begyndte at date med ham. Jeg sagde til hende, at han var så nuttet og så sød, siger Linse, der kun har rosende ord at sige om Cengiz.

- Han er så høflig og så sød. Det er som om, det er min egen søn, siger Linse og afslører, at hun godt vidste, at Cengiz havde forberedt at fri til Geggo på deres ferie i Thailand.

Se også: Geggo afslører stor nyhed: Cengiz har friet

- Spurgte han dig ligefrem om lov?

- Nja…spurgte og spurgte. Jeg var den første han sagde det til. Han fortalte mig om sine planer. Så på en måde var det at spørge mig om lov, siger Linse, der sammen med Geggo og Cengiz i går kunne fejre, at familiens yngste medlem blev et år.

'Familien fra Bryggen' blev i weekenden hædret med to priser ved Reality Awards. Familien scorede statuetterne for Årets karakterdrevne program samt juryens specialpris.

Se også: Årets bryster, par og bemærkning: De vandt Reality Awards

Ved fredagens Reality Awards fortalte Linse om det vilde år, hun netop har været igennem. Video: Kristian Hansen og Lasse Brøndal

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere