Linse: Jeg vil have hængebabser

Brystbomben fra Islands Brygge forsøger at finde en kirurg, der vil operere hendes bryster

Linse fortæller om sit ønske om at få hængebryster. (Video og redigering: Linda Johansen)

Linse Kessler har altid været helt sin egen - og det indrømmer hun gerne.

De seneste år har hun båret rundt på 2000 milliliter silikone i hvert bryst, hvilket har gjort hende til noget af et brystikon, når hun har bevæget sig rundt i Danmark.

I et stykke tid har hun dog - som hun også tidligere har fortalt i Ekstra Bladet - gået med planer om at fået opereret brysterne en smule mindre. I fremtiden skal der nemlig 'kun' være 1600 milliliter silikone i hvert bryst.

I morgen, torsdag, har den syvende sæson af 'Familien fra Bryggen' premiere på TV3, og i løbet af de 12 programmer vil seerne kunne følge Linses jagt på en kirurg, der tør lave indgrebet på hende.

- De tør ikke, for hvis der går betændelse i eller et eller andet, er de bange for, at jeg går ud og brokker mig. Men det gør jeg ikke, for jeg ved udmærket godt, at der er en risiko ved sådan et indgreb, og det er jo mig selv, der vælger at lægge mig under kniven, siger Bryggesilden til Ekstra Bladet.

Danske kendte - 8. feb. 2015 - kl. 20:36 Linse: Min hund er så liderlig

Linse elsker hængebryster og kæmper i den syvende sæson af 'Familien fra Bryggen' for at finde en kirurg, der vil fjerne 400 milliliter silikone fra hvert af hendes bryster, så de kommer til at hænge noget mere. (Foto: Linda Johansen)
Linse elsker hængebryster og kæmper i den syvende sæson af 'Familien fra Bryggen' for at finde en kirurg, der vil fjerne 400 milliliter silikone fra hvert af hendes bryster, så de kommer til at hænge noget mere. (Foto: Linda Johansen)

Når Linse så gerne vil have mindre bryster, skyldes det, som hun fortæller i tv-klippet over artiklen, at hun synes, at hængebryster er helt vidunderlige.

Planen er, at nu hvor de store implantater har udvidet huden, så vil de nye bryster hænge mere, fordi implantaterne ikke fylder huden helt ud.

- Mit største ønske er jo, at jeg fra naturen havde fået en stor, blød hængebarm, fortæller Linse og stråler som et barn, der snakker om is, legetøj og vandrutschebaner, inden hun fortsætter:

- Alle de kvinder, der går og er så kede af, at de har hængebryster, skal bare være glade. Jeg vil gerne have hængebryster!

Se også: Linse om hundebefrielse: Jeg elsker det!

Hun har dog også krav til det nye sæt attributter.

- Det skal selvfølgelig ikke være en femmer i en sok. Hvis vi kun puttede 50 milliliter i hver og ikke fjernede hud, var det nok ikke så godt, for så ville jeg træde i dem, forklarer hun.

Derimod skal de være store og tunge - men samtidig hænge.

- Jeg er ude i et hængebryst, hvor de er tunge og en eller anden mand, som jeg engang møder og skal være gammel med, så kan tage dem og løfte dem op, siger Linse og tilføjer drømmende:

- Åhh, jeg kunne så godt tænke mig at blive løftet...

Husk at Linse bestyrer Ekstra Bladets nye brevkasse, hvor du kan spørge hende om ALT.

Send dit spørgsmål på linse@eb.dk.

Kendte Linse: Sådan dyrker du sex med menses

Kendte Linse: Jeg gi'r mine brugte dildoer til veninderne

Linse Kessler er ude at rejse, men det hindrer hende ikke i at svare på spørgsmål fra brevkassen. (Privatfoto) Meninger Linse: Sådan kan jeg bedst li' det

 

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere